Új hozzászólás Aktív témák

  • raskolnikoff

    őstag

    Tildy ötlete jutott eszembe nekem is csak nem a konkrét megoldás hanem az elv. Miszerint. Ez az egész közösség azért van itt mert a PH/MA/FT/IT összehozza őket. A felsorolt oldalak cikkeiről elmondható, hogy mind szakmai, közérdekű munka. (ok, tételezzük fel, hogy jó - lsd közösség). Namost, ha ez az egész konkrétan egy lapcsaládba tartozik és pl. vki teszemazt logouton szeretne tovább informálódni egyéb kiegészítő tesztek alapján akkor pont ezekkel a trágyákkal, illetőleg a trágyát (egyébként most már egyre unalmasabbá váló) gúnyoló írásokba botlik bele. De ok. Nem muszáj pont ezekről beszélni. Tök más trágyák is előfordulhatnak.
    Szvsz nem a PH oldalain belül kéne az ilyen gyengébb teljesítményű embereknek a nevelését biztosítani, erre való a család és az iskola (nehogy már a PH feladata legyen ez is..). Például ha vki cirkál összevissza a lapcsaládon belül, folyton-folyvást beleütközik egy-egy ilyen hülyeségbe és onnantól a PH már nem PH hanem egy közösség által alkotott, és sajnos gyenge színvonalú összedeformálódott valami. (Messze van a totális káosztól még, de a tapasztalat azt bizonyítja, hogy erre halad az oldal.) És nem véletlenül sikítunk sokan azért hogy a logoutról közvetlen linkekkel vissza lehessen kerülni a PH-s oldalakra...lásd Tildy esete a bal felső sarokkal.
    Én se azért járok ide fel mert ez egy szabadidőközpont. Hanem mert a szakmai dolgok érdekelnek. Ezért maga a logout egy hihetetlen jó kezdeményezés a hivatalos PH tesztek és egyéb szakmai dolgoknak a web2.0-s kiegészítésére. Véleményem szerint a játékokkal kapcsolatos cikkeknek is több jogosultsága volt a címlapra kerülni mint a "Láttam egy kolibrit", "Szakítottam a csajommal", azokat meg hadd ne mondjam mikor látok 6 szmájlit és X ezer hozzászóláson keresztül megy a beszélgetés a 6 szmájliról. Ez egy közösségi dolog, tudom, nem is szólaltam fel érte, nem ugattam bele, de ez én vagyok. Más ezt úgy reagálja le, "ÁÁ akkor én meg majd írok a kolibriről meg arról hogy hideg van." Nah ez nem PH és ezért kell felelősséget vállalni érte.
    Sztem a PH komolyságát akkor is csak úgy tudja megtartani, ha nem csak azért vállal felelősséget ami a címlapon megjelenik hanem mindenért, amit az adott lapcsaládon belül megtalálható. Nem a fórumot mondom elsősorban természetesen, de arra valók a moderátorok hogy azt rendben tartsák. A házigazdiknak kellene elgondolkozni hogy nem hagytak-e véletlenül egy kiskaput ami miatt az elmúlt egy évben arrafelé haladtak az események, amerre, valamint sokan azért kritizálják a PH-t, amiért. Van megoldás az ilyen esetekre azt hiszem, és nem én vagyok az egyetlen aki mostanában az ilyenekért marasztalta el a PH-t. Van aki el is ment...van akit meg elküldtek...

    Mellesleg megjegyzem. Ami tényleg már sztem nagyon gáz, hogy ok, poén (én is röhögtem) ez a Nem látam! és hasonlók. De akinek egy pici ízlése van az nem ír egy 493872634. topikot "Elelytetem a n96-omat" vagy mivolt már nem is tudom. Na ez megint egy olyan volt ami már tényleg utolsó csepp a pohárban...

    Ezúton is sajnálom hogy ezzel a hozzászólással is Upoltam ezt a barom topikot a többi fölé.

    [ Szerkesztve ]

    A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Új hozzászólás Aktív témák