Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Dany007 #83 üzenetére

    Neked is a javadra válna, ha próbálnád kisilabizálni mit ír. Amúgyis kicsit régebben van itt, mint te, akkor még más elvek voltak, és elég szerencsétlen dolog lenne, pár új ember hisztije miatt baszogatni olyan dologért, ami régebben elfogadott volt vele kapcsolatban .

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Dany007 #83 üzenetére

    "... hogy mások számár alig, vagy egyáltalán nem érthető módon/stílusban írjon hsz-eket?"

    Szerintem ez jelen esetben nem a stílus gyakorlójáról, hanem az értetlen (és mivel értetlen, ezért felháborodott) olvasókról állít ki szegénységi bizonyítványt.

    Értsd meg: Neduddki helyesen ír, csak épp a magyar nyelvnek egy olyan szeletéből/rétegéből merít, ami különlegesnek számít (mert az írói lelemények éppúgy a magyar nyelv részei, mint bármilyen tájnyelv, vagy a nyelv korábbi korszakának beszéd- és írásmódjai). Ha mondjuk göcseji tájszólásban írna (már amennyire egy tájszólást át lehetne ültetni írott nyelvre), akkor is támadnád? Pedig akkor sem írna helytelenül... legfeljebb szokatlan volna.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák