Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tomazin #16753 üzenetére

    - Wand vs dagger: ahogy írtam, ízlés kérdése. A build készítője valószínűleg jobban kedveli az attack skilleket a mozgáshoz. Én pl. utoljára választanám a WB-t, mert állandóan elakad, nem lehet vele hasadékokon átmenni, vagy a labirintusban kikerülni a csapdákat, de kinek a pap, kinek a papagáj.

    - fegyver csere: gondolom úgy értette (én legalább is ezt javasolnám), hogy ezekből legalább kettő legyen mindkét fegyveren és ne vacak modként. A spell dmg-nél a 74 átlagos, a 40 gyenge mod. IMHO az x-y light. dmg to spells a legfontosabb, mert ez a flat sebzés módosító, minden egyéb ezt kezdi majd el felszorozni. Ebből két jó módosítóval helyből 20%-kal nagyobb lenne a sebzésed akkor is, ha semmilyen más használható mod nincs a fegyvereken.

    - Armor: véleményes. Én azt mondanám, hogy ha nem halsz gyakran, akkor ne ezen kezd a cserét. Mivel új darab és főleg a summonerek által használt bónuszokat ad, nem tudok hozzászólni, hogy mennyire hasznos. Ha a karaktered megél vele, akkor valószínűleg működnek a szinergiák így is, máshol nagyobb tere van a javításnak.

    - "igen részletes leírás alapján nekem egy fost sikerült összerakni." Nem pontosan. A leírás szerintem egy picit átesett a ló túloldalára, egy kezdőnek túl sok opciót kínál. Ezek között nem mindig súlyoz, így aztán nem egyértelmű, hogy pl. egy fegyvernél milyen sorrendben érdemes nézni a módosítókat.

    Ráadásul szerintem az AS állandó hangsúlyozásával túlságosan az endgame farmerek igényeit veszi figyelembe. Azokét, akik egy chaost már fel se vesznek, hanem lehetőleg minél gyorsabban le akarnak zavarni egy shaper killt, a szaladgálással együtt. Amíg még ott tartasz, hogy ilvl84 alatti cuccot is felszedsz és számon tartod, hogy mennyi chaosod van, addig érdektelen, hogy 10-15%-kal gyorsabban rohan-e a WB. A cuccok felszedésével, megnézésével és eladogatásával háromszor annyi időt veszítesz, mint amennyit egy topspeed fegyverrel nyerhetsz.

    szerk: bocs még egy: mivel eljutottál vele 84-es szintig (azt nem tudom, milyen szintű mapokat futsz vagy milyen gyakran halsz), egyértelmű, hogy a karakter nem szar. Az más kérdés, hogy egy csomó helyen lényegesen jobbá lehet tenni.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák