Új hozzászólás Aktív témák

  • Mad_Wolf

    aktív tag

    válasz Har_melin #28984 üzenetére

    hát én ott még nem tartok, casual playerként még a t3-t4 mapok vannak terítéken, még barant se kaptam el.
    Viszont eddig nagyon dara, ritkán halok, leginkább csak átszáguldok a mapokon, és mindenki más hal. Bossok kipukkannak általában 1-2 mp alatt. A ritualok sokkal keményebbek mint a map bossok, ott azért pörögnöm kell sokat, meg totemeket is le kell tenni.

    Cuccok még mindig ugyanazok mint a10 után, egyelőre nem fejlesztettem (még mindig goldrim van a fejemen lol). totemek továbbra is 4link, ráadásul nem is megfelelő gemekkel. Egy jewelt még beraktam, de semmi egyéb. Amint érzem hogy kicsit többet csetlek-botlok, akkor a gemeket is kirakom, mert még ott is a szintezősök vannak, smoke mine meg ilyenek :D
    Meglett a 3 lab, elég gyorsan és könnyen.

    Személyre szabtam a loot filterem, így elég könnyű az élet, nem szedegetek össze minden szirszart, mint eddig, mégis van már vagy 1-2 exányi mani csak dropból, további 50-60c trade-ből. Minden szirszart eladok 1-10c között előbb-utóbb. Ami nem megy el 2 nap után azt vagy kidobom vagy lentebb rakom az árát az átlag alá.

    Exa még nem esett, csak 1db van ritualból. Gazdag nem vagyok, de mire szükségem lesz az upgrade-re lesz némi pénzmag rá.

    Azt kell mondjam, hogy ez lesz a kövi ligakezdőm is, mert baromi gyors (act1 kicsit lassabb mint minden karinál, de ott se nagyon álltam meg) semmibe nem került szinte (lvl68-ra mire használható lesz a staff összejön az ára, előtte meg egy tabula vagy 4-5l chest elég), és így is sokkal gyorsabb mint a minyon build. Persze ha nem nerfelik.

    Amennyire kiégtem az előző ligákban, annyira visszajött most a kedvem, és örülök hogy leváltottam a minyonokat, mert sokkal pörgősebb az élet így. Értitek, 'pörgősebb' haha. A 36 acsi úgy se lesz meg, mert ahhoz noob és kazuár vagyok, pedig kurvajól néz ki a hideout...

Új hozzászólás Aktív témák