Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Az Atlaszhoz, ha valakinek kevésbé megy az angol, vagy lusta végignézni a videókat. (Cserébe, lehet, hogy én valamit kifelejtek...)
    - Megszűnik az atlasz régiókra tagoltsága, megszűnnek a watchstone-ok és a régiókhoz kapcsolt Maven bónuszok is.
    - Minden mapot már az elején látunk, 117 db lesz belőlük.
    - Ha a négyre redukált főbossokat leverjük (Maven, Über Elder és a két új) akkor kapunk egy-egy Voidstone-t. Ha ezeket berakjuk az atlaszba (úgy, ahogy korábban a watchstone-okat), akkor az összes map szintjét feljebb tolják. (Nem hagzott el, de gondolom ki is lehet venni majd őket, hogy egy új karival ne kizárólag piros mapokat találjon az ember.)
    - Ha mind a négy voidstonet megszereztük és beraktuk, az összes mapunk T16 lesz.
    - Az atlasz bónuszok egy külön atlasz passzív fára kerültek, összesen vagy 600. Minden egyes új map befejezésekor kapunk egy atlasz passzív pontot, ezekből rakhatjuk ki, a nekünk fontosakat.
    - Az atlasz passzívok az összes mapra vonatkoznak és liga szintűek, ahogy az atlasz is. (respecről nem volt szó, de nyilván ez is lehetséges lesz.)
    - Sextantból az alsó két szint megszűnik, csak az awakened marad és a voidstone-okra lehet majd őket rakni. Szintén az összes atlasz mapra érvényesek lesznek.
    - a kedvenc mapok a korábbi formában megszűnnek, összesen 12 kedvenc slot lesz. Minden slot egy bizonyos "küldetés" megoldásával szabadul fel, pl. kapunk egyet az első lefutott T16 map után.
    - minden slot 10%-kal növeli a kedvencnek jelölt map drop esélyét. Lehet mindegyikbe ugyanazt rakni, akkor 120%-kal nagyobb esélyünk lesz rá. (Egy videóban erre 50%-ot mondtak, nekem ez nem igazán jön ki egy fullra felfejlesztett, csupa T16 mapos atlasz esetén, de meglátjuk.)
    - A korábbi albossok (guardianok, conquerorok) úgy néz ki, hogy megmaradnak, de nem adnak majd influenced cuccokat. Azokat a két új főboss kergetéséből lehet majd szerezni, pontosabban craftolni.

    [ Szerkesztve ]

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák