Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    Rövid hangulatjelentés standardról:
    Sima volt az indulás, mapok majdnem mind kilockolódtak egy t16 corrupt futása után. Nem max 117 az atlasz pontok száma, hanem kapsz még 4 könyvet a négy boss (uberelder, maven, +két új boss) leverése után, az +4 pont és +8 respec.
    A filterblade filtert azért új bossoknál nézni kell, nem jelent meg pl az új unique shield csak alt után. (ki tudja mit hagytam ki a mapokon...)
    Stabilitás ok, de volt két map instance elszállás közvetlenül map boss leverése után. Mivel kavartak az influence oltárok és+map boss loot környékén gondolom loot generálás lehetett az oka.
    A két új boss elérése Sirus conqueror szerűen működik, első alkalommal 7 mapot kell futni, utána a farmoláshoz 28-at. Új bossok nem fázisosak! Jó bosskiller pikkpakk elintézi.
    Leginkább most a jó tartalmat az új implicitekben látom (az atlasz tree semmi más mint a watchstone rendszer kiváltása, vannak előnyei és hátrányai de kb ugyanott vagyunk), esik az új implicites rare mint a hó, de nem tudni melyik implicit milyen ritka. Vszleg az lesz a nagyon általános ami némi buffot ad ha unique boss van a közelben. Vannak ritábbak amik pl aura buff increase-t adnak, vagy pl olyan hogy % damage taken recouped as life. Majd ha megy a poedb akkor kiderül mire kell vadászni.
    Esett már új boss exalted is.
    A Maven orb tényleg kuka, nincs többé elevated tier. Helyette az orb of conflict az implicitek tierjét módosítja.
    Jah és az új stashek is megjelentek, standardon most nagyon hasznos, nem is drága 4-4 dollár.

    [ Szerkesztve ]

    fred

Új hozzászólás Aktív témák