Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Lokids #35833 üzenetére

    Én az ea champpal nagyon gyorsan ölöm a bossokat sirus nevetséges volt szegény, überverzióra majd rápróbálok ofc, gyorsan pucolom a mapot stb és durván tankos. Emellett safe is mert totem build és a ballisták tauntolnak(nem véletlen hogy ziz is ea champpal ssfhczik). Legjobb buildek egyike amit utóbbi időben próbáltam.

    Hogy mit csinálsz rosszul? Sokmindent.
    A pob linket amit anno adtam a notes részt elolvastad? Mert több alapvető hibát is elkövettél ami a buildnek keresztbe tesz.

    1. Kihagytad az ignite proliferation supportot ami pont azt csinalja hogy az ignite effektet átdobalja mobról mobra és így pucolja az egész kepernyőt, a deadly ailnments helyére tedd.
    Csak abban az esetben elhagyható ha a kesztyűre archnemesis modként tudsz rakni ignite spreadet(szétszórást) és ebben az esetben is awa burning dam kerüljön a helyére, ezt majd én is eljátszom a kesztyűmmel.
    Persze figyelembe véve hogy ebben az esetben is az ignite chancenek 100%nak kell maradnia. Egyébként ez megvan? A 100%. Holy dominion node nincs kirakva csak azért kérdem.

    2. Ahogy trollbalint is írta a gearre vhova kell adds lightning dam to attacks vagy cold hogy az elemental equilibrium node jól működjön azért a -25% fire res a mobon vagy +25% nem mindegy.

    3. Azért nem tudod bekapcsolni a 4. aurát mert a reservation masterynél a 15% mana reserv efficiencyt-re kell tenni egy pontot ehhez.

    Mindössze ennyi :)

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák