Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    Nos, új év, a szokások nem változnak, de az új karim már kész is. :B

    [link]

    Röviden a kari Majdnem full evasionos kari. A kulcs passzívja az Ondar's Guide, ami "duplázza" az evade esélyét, azaz ha az evadem 50+%-os akkor majdnem minden ütést elkerülök. Azért majdnem mindet, mert az evade-nek is van egy 95%-os felső határértéke, mint a chance to hit-nek. E mellé még az Acrobatics-ot szokták sokan megtanulni(ad 40% dodge chance-t, ha a mögötte lévő pontokat is megtanulják), de ez kimaradt a következő miatt. Van armorom is(még ha nem is sok) ami segít, ha mégis bekapok egy ütést, vagy fizikális spellt(mint mondjuk az a3-as evangelistek robbantásai), azonban az Acrobatics felezi az armor értéket, ami nem egészséges.

    A másik kulcsa a buildnek a Lightling Coil. Ez az armor a bekapott fizikai sebzések 40%-át lightking sebzéssé konvertálja, ami felettébb hasznos, mivel a purity of lightling aurával 77-78as lightling resistet lehet összeszedni. Ez az egy cucc azonban rendkívül gearigényessé teszi a buildet, legalábbis ami a resisteket illeti, ugyanis ezzel mercilessen már -120% a lightling resre a büntetés.

    Azonban ennek illetve az Ondar's Guide-nak az előnye a videóban jól látható. Piety konkrétan el se tud találni. Ha eltalálnak az armorból adódó dmg convertnek köszönhetően elenyésző, nem beszélve arról, hogy képtelenség 1hitelni magamat reflect mobbal még 3 egymás utáni crittel sem. Persze dupla reflectet még nem teszteltem, de eljön annak is az ideje.

    Nagyjából ennyi a lényeg, persze bármi kérdésre szívesen válaszolok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák