Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz lajos001 #823 üzenetére

    Azért az sokat számít, hogy ki mennyi ideje játszik. Ha egyszer ráérez az ember mikor meddig lehet feszíteni azt a bizonyos húrt(sc továbbig persze), akkor nagyon gyorsan lehet haladni.

    Az én módszerem pl.: normálon először City of Sarn-ba állok meg szintet farmolni(Vaal-t olyan lvl23-24-en szoktam ölni), kb 30-31-ig. Itt nyílik meg sok support gem ami utána folyamat használhatsz(pl. faster attack/casting, life leech). "Domingót" kb 34-35ön lecsapom majd irány cruel ledge.

    Curel Ledgen elvagyok úgy 39-40ig, majd végigtolom A1-A2-t egyhuzamba(nem sok szintkülönbség van a2-ben, 40-en indul 45-ön fejeződik be, általában vaal fekszik is 45 környékén). Megint A3-ban vagyok, ahol megint jön Egy kis City of Saarn farm úgy 2-3 szintet, majd questelek Dockig. Itt is elfarmolok úgy 53-54ig, majd questelek tovább. Kb 55-56on ölöm Dominust.

    Megint jön merci ledge olyan 58-59-ig, majd megint egybe letolom a1-a2-t. kb 63-ra érek át merc a3-ba. Itt elquestelek Dockig, ha kevésnek érzem a szintet akkor természetesen farm CoS-ban 1-2 szintet. Kb addig fejlődök, amíg 66-67 nem leszek majd megyek lecsapom Pietyt. Ha úgy érzem hogy könnyen megy Lunaris 3 akkor ott fejlődök 70-ig, ha nem akkor dockban. A lényeg, hogy 70-től megyek mapozni soloba, az alatt ki van zárva, még a party map is.

    Amihez néha haveroktól assistot kérek az domingó kill, ha kevés vagyok a bosshoz meg solaris lvl2 wp, mert oda utálok elszaladni. Solaris 2 az egyedüli térkép amit nem sikerült kiismernem.

Új hozzászólás Aktív témák