Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lajos001

    aktív tag

    válasz scar07 #825 üzenetére

    Nos, a marám jelenleg 75-ös szint közelében jár.
    Igyekeztem minél több életet összeszedni, így most az 4830-as. Kiraktam a Res. Teq-et, a Blood Mag.-ot az Unwavering Stance-ot, Diamond Flesh-t, Steel Skin-t, a Sentinel-t, a Path o. War.-t, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
    Az élettel párhuzamosan igyekeztem a páncélzatot is növelni. Sajnos a cuccaim csak az előző karakterem mapozásai során összegyűjtött elég silány holmik, így csak 4258 armourt hoztam össze, ami 35 % fizikai sebzés csökkentést ad. Gránit flaskával ez az érték 14195-re nő (68 % csökkentés).

    Spellek:
    Sapka: Portal, End. cry, Leap s., Melee ph. dam. - ezek csak azért, hogy húzzam őket (kivéve a Portalt),
    Amulet: Carnage Heart 10 % life leech, 47 all atr., 17 all. res.
    Testpáncél: 1032 arm., 66 life, fire + lightn. res.; CWDT + End. Cry + Molten Sh. + Decoy T. az összes kövem 17-es.
    Kesztyű: egy cserére váró Deshret's Vise unique; Molt. Sh. + Temp. Ch. + Red. M. + Determ. ezekről majd mindjárt írok.
    Cipő: 30 % movm. speed, 54 life, fire res. 172 arm.; Heavy Str. + Multistr. + Fast. Att. + Melee Ph. Dam.
    Öv: fizikai sebzés növelő + 72 life, 55 armour 42 str.
    Gyűrűk: mindkettő lif-os összesen 192 life, aztán dex., all el. res. és az egyik 2 % mana leech.
    Fegyver: 273-439 dam., ATS 1,33, +15-32 phis. dam, 7 % fire res. Ground Sl. + Multistr. + Fast. Att. + Melee Ph. Dam. + Add. Fire Dam. ezek mind össze vannak kötve.
    A GS. dam. 6382 DPS, HS. 9125 DPS.
    Ezt a fegyvert tegnap vettem aminek nagyon örülök, mert az előző fegyverem után megdupláztam a sebzésemet.
    Eddig is nagyon szépen haladtam, csak partyban nagyon alacsonynak tűnt a sebzésem.
    Az amulet, a passzív pont, és egy unique gyűrű adta 14 % L. leechnek köszönhetően szinte használnom sem kellett a life flaskákat. Igaz voltak váratlan halálok, amikor azt hittem, hogy merci Vaal buzogányának csapását kibírom és nem ugrottam félre :N , aztán hordam egy ideig egy unique sapkát ami low life-on nem engedett leechelni, így merci Kole is megfektetett. Ezek mind az én figyelmetlenségem miatt.
    Aztán cruel Dominál a segédjei is kinyírtak, viszont semmi gondom nem volt Domi második formájával, alig karcolt meg. Még nem mentem be merci Domihoz, de már nem tartok tőle annyira, mint a dualtotemes varázslómmal. :K
    Amint látod elég ellentmondásos a kesztyűmben lévő aura spell és az egyik mana leeches gyűrűm a Blood M.-kal.
    Ez azért van, mert tegnap úgy döntöttem, hogy visszatérek mana használathoz. Összesen 384 manám van, abból 162-t lefoglal a Det. aura. A maradékból próbálok harcolni a 2 % mana leech felhasználásával.
    Mit mondhatnék....idegesít. Rettenetesen frusztrál, hogy figyelnem kell a manára. Eddig lazán mentem, most viszont nagyon kell koncentrálnom, ez nem nekem való. Azt hiszem vissza fogok állni BM-re, így veszítek 2 pontot és egy csomó armourt, de ez van. (Bármilyen segítő javaslatot szívesen fogadok.)
    Elkezdtem tegnap egy partyval mapozgatni, aztán a 3. mapon elhaltam. Épp egy unique dögöt vertem egyedül és pillanatok alatt elhaltam, mert a manára koncentráltam és lehet, hogy a reflect végzett velem. Nem tudom. A reflect számomra teljesen új dolog mivel eddig a varázslómmal csak annyiban érintett, hogy sűrűbben kellett a totemeket állítgatnom.
    Szóval most elég vegyes érzéseim vannak. Mikor kezdett sikerélményem lenni a nehezen összekuporgatott 10,5 Ex árán megvásárolt fegyverem miatt, mindjárt beütött a mana mizéria. Talán túl sokat változtattam egyszerre.... :F
    Minden esetre inkább arra hajlok, hogy visszatérek a BM-hez.

    Röviden ennyit a karakteremről. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák