Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Agaba72

    csendes tag

    válasz mclord #1707 üzenetére

    A játék egyik legszebb része, számomra legalább is.

    1. Van egy fehér tárgy ami az alap, vagy fogunk egy kék vagy sárga tárgyat és orb of scouringgal fehérré "tesszük".
    2. Tudni kell pontosan mit is akarsz, mi a fontos a készülő tárgyon. Pl. egy két kezes fegyvernél mondjuk az elsődleges szempont, hogy minél nagyobb fizikális sebzése legyen. Akkor három tulajdonság ami igazán fontos lehet. Az egyik a plusz damage ( pl 10-32 stb ), a második a fizikalis % bónusz ( pl +86% phisycal bonus) a harmadik az attack speed.
    3. Fogjuk a fehér tárgyat és orb of transmutationnal kékké tesszük, ha az említett három tulajdonság valamelyikéből kettő magas bejön haladunk tovább (lásd később) ha nem akkor orb of alterationnal addig próbálkozunk amíg össze nem jön a kívánt két legfontosabb tulajdonság magas szinten. Mondjuk esetünkben pl 25-52 fizikal damage bonusz ÉS valami 100% körüli vagy nagyobb fizikal bonusz.....sokszor több száz orb of alteration is elhasználódik míg össze jön.
    4. Megvan az igen jó kék tárgyunk. Most regal orbbal felfejlesztjük sárga itemmé. Innentől már szerencse is kell mert nincs vissza út (vagyis van de nagyon nagyon drága már) .
    5. A három tulajdonságos sárga tárgyunkra rakunk még plusz három tulajdonságot az exalted orb segítségével...kis szerencsével nagyon jó tárgyak jönnek össze ha nincs szerencsénk akkor lesz az első két tervezett tulajdonságnak köszönhetően egy "nem is rossz" tárgyunk.
    6. Megvan az igen jó tárgyunk akkor jewellers orbbal megpróbálunk minél több jukat "ütni" belé. Magas szinten (60+) mondjuk 6-t. :)
    7. Orb of fussingal megpróbáljuk összekötni a lukakat és már kész is a mindent ütő atom táp cucc :P

    Ez az egész craftolósdi csak magas szinten éri meg és sokat kell hozzá farmolni (igen sokat szerencsére) de valóban ha jól tervezünk nagyon durva cuccok jönnek össze belőle. Előző ligában találtam egy 66-s (vagy 67-s ? nem emlékszem) fehér macet 6 lukkal mind összekötve, kb 40 órát farmoltam rá de jobb cuccom lett végül mint bármi amit addig leltem vagy elérhető áron vehettem volna.

  • Agaba72

    csendes tag

    Egy kis segítség kéne. Találtam egy "soul mantle, spidersilk robe" nevezetü armort. Ad 1 plusz totemet meg 50% + totem lifot stb. Mennyit érhet kb? Az új HC ligában vagyok.
    Még valami. A multistrike+swipe növeli a desync veszélyt? Mert mintha valahol azt olvastam volna.

Új hozzászólás Aktív témák