Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kaoru

    aktív tag

    válasz Bash #1019 üzenetére

    Claim már megtörtént.

    2. Na itt a bibi, a home addressem így néz ki:

    M. Orsolya
    XY utca 1.
    WZ utca 2.
    Budapest
    1046
    Hungary
    (CreditCard)
    Home Address

    Tehát az egész alapértemezett home address 1 címmel többet tartalmaz, ha újat akarok hozzá adni, XY utca 1. nélkül, akkor hiba üzit dob vissza, hogy ez a cím már létezik.

    Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN

  • panisz

    csendes tag

    válasz Bash #1019 üzenetére

    Azért vagyok óvatos, mert nekem nagyon sok problémám származhat abból, ha valami miatt letilt a rendszer, pont ezért kérdezek dolgokat először itt.

    A tapasztalat közben meglett, a lényeg, hogy sikerült második kártyaként regisztrálni a külföldi bankkártyát, de nem adta meg hozzá a Paypal a vonatkozó pénzlehívási lehetőséget. Akkor sem, ha az utólag regisztrált kártyát tettem elsődlegessé. Tehát ez nekem nem jött be.

    Most jön a második lehetőség, új Paypal regisztrációhoz hozzárendelni a külföldi kártyát és a pénzt mozgatni a Paypalon belül. Itt két probléma lehet:

    1. Elképzelhető, hogy a rendszer szigorúan ellenőrzi, hogy az adott IP címről beléptek-e egy másik Paypal fiókba. Ha nagyon szigorúan ellenőriz, akkor ki is tilthat, pl. a Google különböző üzleti ügyeknél ilyen esetben kitilt. Meg tudom oldani, hogy különböző IP címekről lépjek be, de azért szükségem van erre az infóra. Tehát, használ-e valaki kettő vagy több Paypal fiókot és be szokott-e lépni ugyanarról az IP címről? Van-e valami észrevétel az ügyben?

    2. Ha eltávolítom a most hozzáadott kártyát, akkor ezt tudom-e regisztrálni újból egy másik Paypal regisztrációhoz?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák