Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz V/ #45022 üzenetére

    Éppen ez az amit nem akartam elfogadni, ezt már a geekbuying is felajánlotta. Nem kis összegről van szó, több tétel, és elég rossz árfolyamon vettem. Ha most visszaküldöm akkor a konverzión elég sok veszteség lesz. plusz igen sok munkám benne van már, akkor az is mind elveszik. Használható a dolog, de mivel átvertek mert nem felel meg a leírásnak így valami refund lenne a megoldás. Akkor nem lenne semmi veszteség. Így ki lehet hozni nullára ha itt marad, vagy kis haszonra, de ha visszaküldöm akkor egyértelmű a bukta.
    Ezt nem akarom. ( illetve akié az nem akarja, én csak intézem , és a melő része is nekem volt )
    Másrészt eleve 2 darabot szét kellett szedni, már nincs rajtuk az eredeti szoftver mert csak úgy derül ki a turpisság. Ha így visszaküldöm akkor ebbe fognak belekötni, levonnak majd stb stb.

    Egyébként kicsit ez az egészu olyan szélmalomharcnak tűnik, mintha az a levél amit az elején írtam felesleges lenne, és nem olvassa senki aki értelmezné is. Abban rögtön leírtam hogy visszaküldést nem akarok elfogadni, pedig felajánlották, és meg is indokoltam. Ennek ellenére ezt írják. Szerintem valami droidok ülnek ott akik nem is akarják ezt érrteni, hiába küldtem fotókat, bizonyítékokat bármit, hogy ez szándéskos csalás, átverés stb.
    Az hogy most tőlem visszavennék nem lesz elrettentő erejű hogy ez után ne csalkjanak mert aki vesz egy ilyet az nem foglalkozik vele, nem éri meg a fáradtságot és a cég csal tovább... Ebben a Paypal is partner így kicsit úgy érzem, nem is értik mi lehet a problémám, talán el sem olvasták amit először írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák