Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz V/ #47895 üzenetére

    Az Először más számról hívtam őket, mert azon volt egyenlegem, és a Másodszorra már átkerült az egyenleg az adott SIMre tartozik egybe, és SIM helyett szám lett volna illendőbb oda.
    Emellett nem külső személyekre gondolok, hanem bármely ügyfélszolgálatosra, aki azonosításra használhatta volna azokat, a paypal oldaláról.

    Fiókjaim felett én üralmat el nem veszítettem (ami lényeges lett volna akár story-ban, akár összességében), max el lettek felejtve (épp össz.mail átnézősdiben vagyok, és voltak újrafelfedezéseim ;] ), de minden mailfiókom ma is megvan, minden max2fa-val (HWkulcsaim is vannak).
    Sztorim-Irreleváns, de oldalon feljebb említett SMS-ezős meg nem jövetelhez azért csatolnám, hogy 3 fiókomnálnál esett meg kérésre meg nem érkező SMS-ek esete:
    -régen egy akkor még sms-es gmail-auth-om volt, nem jött meg 2 hétig, míg más igen (akkor még nem tudtam mi hogy s mint, szóval az lehet bármi, és még az akkor létező support sem tudott segíteni, nemúgy mint a steamesnél később)
    -Ez évben steames, meg egy blizzard-os irányból nem érkezett meg sms, de úgy, hogy 2 számra sem a steames, a blizzardosé azóta sem az egyikre.
    A steames úgy oldódott meg, hogy a steam a saját szolgáltatóját megkérte, hogy végezzenek rendszer-ellenőrzést, aminek részeként 20-30 SMS-t kellett volna magkapjak (pár percen belül, visszaküldendő egyedi kóddal magukban, de csak 10-15 érkezett, így a szolgáltatója a steamnek megtudta, hogy mi jön át, mi nem (telefon készülékes, és énszolgáltatómos limit nem volt).
    A blizzard meg support-rugalmatlanul "úgymaradt"..., mindegy is...(az)

    Mindezt csak azért említem, hogy nem csak a magyar/fogadó oldalon múlhat, hogy most épp egy SMS megjön-e globális irányból... Ha a steam szolgáltatójának lehet olyanja, hogy nekem nem küldött, tudott küldeni, akkor kinézem mindenkiéből, hogy lehet, hogy a nem kapok mögött nem helyi beállítás áll

    A célom a paypalon tárolt adataim lekérése, majd a fiók törlése, ha tényleg nem kell, és nem újabb fiók létrehozása, vagy a paypal rendszer használata. Pénzem rajta már nincs, de a múlt évben elkezdett ilyen olyan accountok törölgetésének sorában a paypalé kiemelkedően problémás (kb 180-on túl vagyok): nem belépős support csak hívásra, embreke állít dolgokat, állításoknak eredménye nincs. Email nem opció, hogy legalább ingyen, lassú lépésekben legyen megoldva. Rendszer 5 napra tilhat miután már nem is kéne neki... ilyesmik.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák