Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Motion_Blur #2555 üzenetére

    Ja, mióta nem esik ki fékhibával akit a futamra teszek. Az év elején gyakorlatilag olyan 70 millióból hoztam a pontokat.
    Csak a Verstappen 2x kiesett vagy 30-35 millióért (1x a 3. helyről, ha jól emlékszem, amikor a Stroll lett a 2.), a Grosjean legalább 20 millióért előkelő helyről (7. hely körül ment) fékhibával, és még volt valaki.

    Volt hiba a részemről, amikor a Williamset tettem és vizes volt a pálya, meg természetes, hogy néha belenyúlsz a műszaki hibába, de az nagyon sok volt az év elején.

    Tavaly nekem nem nagyon volt alacsony pontszámom sem, és kiugróan magas sem. Inkább betettem a megbízható erős gépet drágán, mint kockáztatni.

    Most viszont kockáztatnom kell, még mindig marha messze vagy. A 2. hely legalább már lőtávolban, de ebből még simán lehet év végére 15. hely is.

    Most is, ha a Vettel kormánya megadja magát, akkor -25 pont. A Hülk büntetése és a gyengébb versenytempója és megbízhatósága miatt megcseréltem.
    Gyakorlatilag pár pont miatt kockáztattam a 25-öt, de a 39-es hátrány miatt nyomni kell. Aztán, ha 1x benézem, akkor lehet, hogy vége is a dalnak. Innen már nem valószínű, hogy beleférne, hogy visszaessek 60 pont hátrányba.

Új hozzászólás Aktív témák