Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz Szten Márs #25 üzenetére

    Tudom a Ps-ben lehetett volna jobban csinálni,de remélem elnézitek nekem,mert az ötlet tegnap 8 óra körül jött.Ehhez meg kellett a PS,amit letöltöttem(ingyenesen ki lehet próbálni most)és utána nekiálltam.Most dolgoztam kb harmadjára PS-el,ezért még azt se tudom mi-hol-hogyan.Örültem,hogy sikerült a mélységélességet csökkenteni.Egy Fuji A400-al nehéz lenne.A sör helyett tea volt benne.Nem akartam kibontani a Drehert,mert vezetnem kellett.Üres bivaly viszont akadt éppen :) Eredeti kép
    A képméretezést tényleg elrontottam :U Remélem maradhat.

    Megpróbálom értékelni a képeket,hátha mások is nekiállnak majd.Még kezdő vagyok,ha esetleg olyat mondanék...,akkor nézzétek el vagy javítsatok ki.

    Viszlát:
    Leginkább a kompozíció tetszik.Bódék és a fák jól kiegyensúlyozzák a képett.Ha így lenne a kép,akkor kicsit balra dőlne a kompozíció,mivel a fa törzseknél nem lenne semmi.Viszont a falevelek és az elején a bokor(ami fekete-fehér képen már falevélnek látszik)már a tekintett újra középre vonzza.
    Kicsit elrugaszkodtál a témától,de én is hasonlón gondolkodtam,az ötletem is megvolt,csak nem sikerült megvalósítani.
    A fekete-fehér kép mindenképp jó választás és a kép is jobb(minőség).A legjobb benne,hogy a fő téma pont fehér,ami ilyen jellegű képen kitűnik.

    pisti:
    Amikor csak a kis képet néztem meg,akkor egyszerű semmi extra képként néztem rá.Teljes képet megnézve már,korántsem mondható el róla.Ekkor tűntek fel az RGB pontok,amire azt mondtam fura.De minél tovább nézzem,annál jobban gondolom,hogy ez a kép ÉL.Mintha mozogna és ez teszi érdekessé a képet.Már azt hiszem gif-be raktad fel,de nem ez jpg!

    Ndruu:
    Szokatlan.Így kezdeném.Mikor lát az ember üres metró szerelvényt?Nem sűrűn.Talán ezért tetszik annyira,más ötletem nincs.A keret is jól megy a képhez.

    Szten Márs:
    Eleinte gondolkoztam,miért kell oda a szivacs?Most már úgy gondolom,hogy miért lenne jó ha elvennénk?Kicsit elvonja a figyelmet a krétáról,így nem az lesz leginkább a középpontban.Másrészt a sötétítésben is részt vesz,így kicsit a padokra kerül a hangsúly.Ami a képben tetszik az a színvilág.Melegséget áraszt egy olyan helyről,amit nem sok ember kedvel.
    A képen a kréta nekem azt sugallja:Gyere fogj meg,még nem fejezted be!

    Ramius:
    Úgy érzem,mintha kicsit összecsaptad volna.A villanyvezeték ronda ott,talán kicsit nehéz lenne eltávolítani,de leglaább megpróbálnám eltüntetni(lehet,hogy nekem/nekem se menne).Nem tudok mit mondani róla.Nincs rajta semmi.Témánál vagyunk,de nincs semmi kiemelve vagy mondanivalója a képnek.Még azt se mondanám,hogy esetleg egy szép tájképp.

    norbre:
    Szuper.A témába illik,vicces és ötletes.A kép is jó,tetszik,hogy a téma ki van emelve egy kis fénnyel.

    sztyui2:
    Szerintem mindenkinek ez jutott először az eszébe,de rajtad kívül senki sem valósította meg.A témát jól kifejezted.Jobban nem tudtam volna megcsinálni és szerintem jó kép,bár nem tetszik.

    a_tesz:
    Te is igazából a pesszimista oldalát hoztad fel a témának.Nem is tudom,valaki tudod-e egyáltalán pozitívumot a nincs-re?talán Bubanc-é.Itt is a színes kép nem lenne jó,ha a témát akarjuk kifejezni,ha a képminőségre gondolunk.Az újság,jó hogy ott van az "ágyon"nem teszi üressé a képet.Mást nem tudok mondani.

    tbs:
    Az ötlet az tetszik.Én inkább úgy tudnám elképzelni,hogy üresek a poharak és itt au idő az indulásra.Kicsit melegebb színvilággal esetleg,nem ennyire modern helyen.

    Allien:
    Itt is nagyon jó az ötlet.A kép is tetszik.A kérdéssel kapcsolódva viszont(remélem ez lett volna az ötleted).hogy egy labdát a szájába rakni,vagy elé.Akkor már a kérdést se kéne nagyon feltenni,mert már a kép elmondaná.Mióta kaptunk egy kutyát,azóta rájuk már emberként tekintek.Nála értettem meg,hogy ugyan olyan érzéseik vannak,ugyan úgy képesek gondolkodni mint akár az ember és ugyan úgy törődni kell velük.

    Cassidey:
    Tudom milyen ha nincs gól(régóta focizom).Feszült a hangulat mindenki izgatott.Ezt sikerül visszaadni a képen is.Azzal,hogy jobbra eltoltad képet,látszik a feszültség,bal oldalt meg az izgalom.
    A 2. képen túl nagy a kontraszt különbség és egy-két helyen túl sötét.Túlságosan baloldalra vonzza a tekintetet a kép.

    gr_balu:
    hát,jó kép.Egyedi,szép környezetben van.Bennem kis hiányérzetet kell(víz),így jól illik a témához.Viszont kicsit olyan érzésem van,mintha a földet bámulnánk.Én egy picit feljebb emeltem volna a gépet.

    Bubanc:
    A kis képen nem is látszik,hogy mi ez.Viszont amikor meglátja az ember,akkor már is megkívánja.Aztán rájön,hogy nincs.Szerintem ötletes,jó az elrendezés és tetszik a fekete háttér.Talán más csokit választottam volna.

    Húú,elég sokáig tartott mire befejeztem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák