Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    válasz HoyHoy2 #1026 üzenetére

    Nem a játékosok számával van gond,hanem a játék készültségi fokával. Gyakorlatilag a bugok kitesztelését a leendő játékosokkal végeztették el, gondolom nem kevés pénzt megspórolva így. Mindezek ellenére egy bughalmazként adták ki. Nem sokkal volt jobb állapotban a végleges verzió, mint a BETA. Tudom, mert én is preorderben vettem meg, mert a BETA alapján nagyon megtetszett, és úgy voltam vele,hogy ha a benne lévő bugokat javítják, akkor szuper lesz. Hát nem így történt. Részemről egyedül az tartja még fennt a gépemen, hogy a játékmenet és az élvezeti faktor a bugok és a problémák ellenére is viszonylag magasabb, bár én nem vagzok egy hardcore játékos, hónapok telhetnek el két alkalom között, amikor késztetést érzek,hogy elővegyem.

    De ugyanezt elmondhatnám a Divisionről is. Sajnos azt is megvettem. A Wildlandsnél viszont már nem hagytam magam elcsábulni, pedig a béta alapján az is tetszetősnek tűnt.

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák