Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Tegla80 #140191 üzenetére

    És ha bármi miatt mégsem? Nem veszünk évente konzolt, és én szeretek biztonságos garanciális háttérrel vásárolni mert már van pár rossz tapasztalatom.
    Arról nem szólva, hogy nem tudom milyen számlát ad az alza - csak mert a kander.hu pölö euróban feltüntetett, külföldi áfás számlát (és még van pár ilyen) amivel kábé semmit nem ér az ember ha gond van. Ezek kívül 1x rendeltem tőlük egy pár TANNOY álló hangfalpárt, ami olyan állapotban érkezett meg mintha 2x körbeutazott volna az egyenlítő körül (ezért egyébként át sem vettem) így kicsit megingott az onnan való vásárlási kedvem. Persze mindenki azt csinál amit akar, de nekem párezer pluszt megér az, hogy semmilyen körülmények között nem legyen gond, ha gond van. ;)

    FollowTheORI: némileg tévedsz. Mert pölö a MM-ból több cuccot is vásároltunk már (PS, TV, monitor, laptop, tsb.) és mindig, mindenhez járt hivatalos, magyar szervizhálózatba érvényes gyártói garanciajegy. Ezen kívül gariztattam velük (nem márkaszervizve vittem mert egyszerűbb volt a helyi MM ügyfélszolgálatán leadni) és nagyon korrekt volt.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák