Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Zoleee83 #209358 üzenetére

    "gyerekes módon" ?!
    A gyerekes mód, az amikor valaki inkább menekülőre fogja, meg ignorálással példálózik. Ahelyett, hogy normálisan alátámasztana a saját vélt igazát. Mert mást nem csinálsz csak sajnáltatod magadat. Ellent mertem mondani a véleményednek, ellent merek másnak is. Menekülésként megpróbálod arra terelni a fókusz, hogy én egy büdös bunkó vagyok. De még ha igazad is van. Mert hát legyek az. Legyek én az "önjelölt megmondóember", és "gyerekes". Ez nem válasz arra, amit felvetettem, hogy baromi gyenge a sztori. Életidegen, meggondolatlan, és megalapozatlan történésekkel van tele.

    Az a 10/10 félreérthető. Ugyanis a pont és a smiley után van. Utalhat a hordákkal való küzdelemre, de a mondatvégi írásjel miatt, akár az egész mondandód végértékelése is lehet. Hát most vagy félreértettem. Vagy így védekezel, hogy nem a játékra értetted a 10/10-et.

    (#209362) Gebriel Maradj ki ebből, mert jól ki nem jöhetsz belőle ha egyetértesz velem. Felveszem velük a kesztyűt egyedül, hátha most végre majd egyszer én játszhatom a mártír szerepét, akit bántanak. És megbántva ellovagolok a naplementébe (hacsak a kurva ló neki nem megy egy fának közben) :)

    Mindenkinek:
    Zoleee83 után szabadon, akkor engedtessék meg nekem is, hogy megvédjem (megpróbáljam) magam. Nem hiszem, hogy előfordult már olyan, hogy én bárki véleményére személyeskedve reagáltam volna rögtön. Három dolog van, ami általában ki szokott billenteni a lelki csím harmóniájából. Értetlenség, butaság, és a terelés. Igen, ezek után előfordulhatnak a fórum szabályait feszegető megnyilvánulásaim.

    Jöttök ezzel a szubjektív, objektív dologgal. Mások elfogadásával. Én kértem valaha is, vagy védekeztem azzal, hogy amit én írok az szubjektív? Törekszem arra, hogy az értékeléseim objektívek legyenek. És ha ezt nem tartom megfelelőnek, akkor megosztom az írást objektív és szubjektív részekké. És sose pontozok.

    Ha valaki beírja a DG-ról, hogy 10/10 (ez csak feltételezés, hogy ez valójában megtörtént). Akkor az megtévesztő lehet. Nem lehet az összes kommentet szubjektív, objektív skatulyába tenni. Ez egy nyílt fórum. Ezek a behatárolások szerintem csak akkor működnek, ha a társalgásban résztvevő személyek jól ismerik egymást. Ha egy laikus kívülálló elolvassa, hogy a DG 10/10, akkor azt simán veheti általános vélekedésnek is. Persze feltételezhetjük mindenkiről, hogy nem egy komment alapján ítél. És utánaolvas a dolgoknak. De nem egyszer láttunk már olyan kommentet, hogy "megvettem mert azt mondtad, hogy jó". Ezért én próbálok úgy írni, hogy lehessen adni arra amit írok. És szeretném azt gondolni, hogy más is így tesz.

    És akkor most kíváncsi lennék rá, hogy ki(k) vállalja azt, hogy objektíven (ha már ez olyan rohadt fontos), ír a Days Gone sztorijáról (spoilerbe), és szeretném kérni, hogy reagáljatok benne az itt leírt felvetéseimre. Mert kritizálni, beszólni, tudtok. Akkor légyszíves mutassátok meg, hogy hogyan is kell ezt csinálni. (Előre szeretném leszögezni, hogy az a válasz, hogy én gyökér vagyok és nem értem a DG sztoriját, az nem objektív vélemény). Ugyan ezt a HZD esetében is megírhatjátok. Megtalálható itt a fórumon, egy pár felvetésem azzal a történettel kapcsolatban is. Mindeddig megválaszolatlanul hánykódnak.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák