Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz saelin #266379 üzenetére

    Én már tegnap kukáztam :D
    Addig kell eladni amíg ér valamit. Igen, biztos lesznek patchek, de legyünk őszinték, konzolokon pre-alpha állapotban van a játék, évek megfeszített munkája lenne játszható állapotba hozni értékelhető grafikával.
    Ott van a Geforce Now, vagy a Stadia, nekem a Stadiával voltak bajaim, de a Now tökéletesen, ultrán viszi a játékot bekapcsolt ray tracing mellett 60 fps-el. Szóval nem értem miért szenvedne valaki nemhogy ps4-en, de ps5-ön is ezzel a gammával. Ez a játék amúgy is bill+egér kombóra lett tervezve. A CDPR csak azért dobta ki konzolra is ezt a játékot, hogy megduplázzák az előrendelési bevételeket, ezt természetesen nulla munkával, lehető legköltséghatékonyabban kivitelezték.
    Én már elfogadtam, hogy ezt egy pc-exkluzíc címként kell kezelni. Nyilván undorító húzás volt a konzolos előrendelők átverése, és már maga az, hogy ezért a bűzölgő fekáliáért pénzt kértek, dehát a GoG-on van 30 nap a refundra, amit én ki is fogok használni, így szerencsére nem is kell majd kétszer fizetnem a játékért.

Új hozzászólás Aktív témák