Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Syz #44872 üzenetére

    De tényleg baromi nehéz felfogni, hogy a Sony a világ egyik legnagyobb multimédia cége elsősorban. Szerinted, fogja ő neked engedélyezni, hogy a torrentes szarjaidat tárold/játszd le rajta? Legyen az film vagy zene. És főleg minek, amikor a legutolsó 5 éves nem okos tv is tud DLNA és háttértárlejátszást? Vagy szerinted valóban technikai akadálya van ennek a csodálatos és nagyon fontos funkciónak egy ilyen erős játékkonzolon?

    Ennyi baja legyen valakinek.. hihetetlen. De ott a PS3, Xbox360, Xbox One, PC lehet válogatni nem volt muszáj ezt venni és biztos vagyok benne, hogy 25% max bukással tovább tudsz adni rajta (főleg, hogy ha beleírod a hírdetésbe, hogy 2x kapcsoltad be mert olyan szar a rendszer inkább nem is használtad ;] ).

    Jaka de figyelj játsszunk már nyílt lapokkal.. akinek van pénze ps4 -re, játékokra, szép tv -re mellé, stb.. ki tudja mire, az ne sajnáljon már 10-20-30 (és akkor már extra fullos!) ezer Forintot egy direkt médialejátszóra, ami pici, apró, keveset fogyaszt és tud mindent amit kell. Ez megintcsak ua. az analógia mint amikor az rolls royce áll a panel előtt mert se benzinre se karbantartásra nincs pénz :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák