Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz bandi0000 #112867 üzenetére

    Talán 2 autó volt, amit a Café alatt meg kellett vennem, az összes többit odaadta a játék egy menü teljesítésével vagy pörgetéssel. Az utólag bekerült kei car, VGT, Gr.1 és extra menükhöz is venni kellett autót, de mivel addigra már tele voltam pénzzel, nem igazán érdekelt. Ja és ezek collector levelhez is vannak kötve, nem emlékszem, hogy a café végére eléred-e alapból a követelményt (kei car és VGT menükhöz lvl 20, Gr.1 menühöz pedig lvl 30), úgyhogy az épp grindolós lehet.

    De all in all: Az alap café során többet fogsz tuningra költeni, mint autókra, viszont egyszer sem kell grindolni, elég lesz a pénz. Az utólag bekerült 3 menü és az extra menük miatt már lehet, hogy jól jön a 4 pénzfarmoló versenyen pár menet, de ha megcsinálsz pár circuit experience-t goldra, akkor az is szépen fizet. A The Human Comedy 1 órás versenyeihez is saját autó kell, de 1,2m ott is a jutalom a goldért.

    A végtelen grind akkor kell csak, ha meg akarsz venni mindent. Sport módban kategóriánként van pár meta autó, azokkal tökéletesen lehet boldogulni.

Új hozzászólás Aktív témák