Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz RangerFox #116530 üzenetére

    Azért is haragszom rájuk a legjobban, hogy ezt a Remake-et csinálják. Bár tudom, hogy nem feltétlenül az ő saruk. Leszóltak fentről, hogy nyúzzák csak még azt a rókabőrt.

    Szép lassan, apránként elveszítem a lelkesedésemet a Sony iránt. A sok áremelés. A lehúzós újrakiadások. Az, hogy adott játékok verziói, sokszor nem kompatibilisek egymással. A live service felé nyitunk. Az esport felé nyitunk. A kontroller driftelés. A csere kontroller recseg-ropog (nálam a trackpad lenyomásakor). A drága, de számomra érdektelen PS+ ésatöbbi. A rövid, drága exkluzív játékok.

    Ez mind apróságok, de rakódnak egymásra. És állandóan várom a nagy durranásokat, amiket PS4-en átéltem. Persze lehet, hogy korai még. Biztos az is befolyásol, hogy már nem csak PS van otthon. De számomra elmúlt a rózsaszín köd. (És ez nem jelenti azt, hogy bármelyik konzolt jobban szeretném.)
    Nem utálom őket, nem akarok nagyon hisztizni. De a PS4 éra után én csalódtam eddig. És várok egy TLoU2, Death Stranding, FFVII Remake, szerű durranásra legalább. Ami csak PS5-re jön, és alátámasztja azt, hogy érdemes volt tartanom egy ilyen konzolt is.

    Nincs világvége, nem járok ide állandóan sírni, csak néha jön ez ki belőlem. De számomra valami nem oké na. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák