Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Bencus88 #147987 üzenetére

    Ennek a játéknak egy erénye van, az hogy szép.
    Ezt nem tudom elvitatni, de van vele egy óriási problémám.
    3 év után most fejeztem be a Resident evil 7-et. Mondhatni a leghosszabb ideje játszott játékom és amit nem azért nem ajánlok másnak, mert rossz lenne.

    Most kezdtem a Resident Evil Villaget, ami tényleg nem véletlenül volt ott a goty választáson.
    Aztán erre próbáltam ki a Callistot.
    Hát hogy is mondjam, nem állta ki az összevetés próbáját.

    Elsőre az lepett meg, hogy főhősünk úgy közlekedik, mint egy csipőficamos a kocsmából hazafelé záróra után .Ha elmondják, hogy van egy sérülése, köszvényes, akkor elfogadom, de ez minden dinamikát nélkülöz.

    Én szeretem az innovatív újításokat, de ez a harcrendszer wtf? Biztosan szokható, de egyelőre én nem látom benne a pozitívumokat.

    A játék nem tud beszippantani. A fentebb említett resident evil epizódok, plusz starfield után a totális sterilitás érzete.
    Egy starfield frakció epizód is színesebb, de ezt nem vegyük el tőle, mert csak egy börtönben játszódik, de erről függetlenül nem képes megteremteni azt a klausztrofób, frusztráló légkört, amire egyébként hivatott lenne.

    Sétálgatok, kinő valahonnan a falból egy dzsuva,leverem, sétálok tovább, szól a játék, hogy veszély, leguggolok, veszély elmúlt.

    Aztán ugráljak a tetemeken, hátha kiesik belőlük vmi. Megértem, hogy ki kellett vmit találni, de azért több kreativitás is jöhetett volna, mert ez azért nem tesz sokat hozzá az összefosom magam a félelemtől érzéshez.

    Szóval summázva, megyek vissza residentezni, mert ami innen hiányzik ott megvan.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák