Új hozzászólás Aktív témák

  • Persie12

    aktív tag

    Sziasztok! A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni.
    Vettem egy új tv-t úgyhogy minden adott, a vegyünk egy PlayStation 5-t projekthez. Lenne pár kérdésem hozzátok amiket megpróbálok pontba szedni.

    1. Most az akcióknak köszönhetően, nagyjából mindehol ca. 200.000 forintért hozzám is vágnának egy konzolt, egy játékkal. A kérdés az lenne hogy érdemes esetleg várni a karácsonyi akciós időszakra (ha jól emlékszek, szokott ilyen lenni), hátha lesz jobb akció is? Nem feltétlen az árra gondolok itt hanem hogy esetleg lesz valami vaskosabb bundle, nagyjából hasonló áron. Tavaly nem néztem mik voltak karácsonykor, mert nem volt aktuális a dolog.

    2. Ugye novemberben elkezdték/dik árusítani az USA-ban a slim konzolt. A kérdés itt az lenne hogy érdemesebb várni arra, már csak azért is mert az már 1 TB-os, és hogy vajon itthon már az lesz kapható a karácsonyi időszakban szerintetek? Gondolom most kiszórják a FAT készletet és utána már csak slim lesz, kérdés meddig tart a készlet.

    3. Futtatható a profilom két külön konzolon? Gondolok itt arra hogy ugyan azt a profilt használnám PlayStation 4-n és PlayStation 5-n is párhuzamosan, főleg a PS Plus-os játék backlog-om miatt, meg azért is mert öcsémnek bőven elég a 4 és ő is játszik online meg olyan játékkal ami PS Plus előfizun keresztül van meg. Szóval nem akad össze a két rendszer, ha egyszerre használnánk a két konzolt, ugyan azzal a profillal ?

    Kicsit hosszú lett a dolog, de előre is köszönöm a válaszokat!

    iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6

Új hozzászólás Aktív témák