Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    Szerintem ez a 3000 Ft teljesen jó a remaster tartalmaiért. Azért egy VRR-os OLED tévéhez szinte kötelező. Nekem ennyiért egyáltalán nem volt kérdés, hogy upgrade-eljek. Szerintem attól sem kell félni, hogy újra felújítják… persze 10-15 év múlva el tudok képzelni egy complete edition-t PS6-ra. :)

    Mondjuk én elfogult vagyok, ez nálam minden idők legjobb játéka, másnak lehet nem ér ennyit, ha ennyit beszélünk itt is róla. Pedig vannak felújított játékok, amiknél sokkal többet kérnek el kiadótól függetlenül…

    A Sony-nál most igen, én is úgy érzem, van egy kis visszaesés 1st party fronton, de ez a game as a service erőltetése miatt van/volt tudomásom szerint. Ezen ha túl leszünk, akkor a generáció végére újra kaphatunk újabb csodás címet vagy címeket a Naughty Dog-tól is. Sok idő sajnos manapság egy játéknak a fejlesztése, nem az van mint régen, hogy 2-3 évente jöttek az új címek. A legszebb példa erre a Rockstar játékai, de ha megjelenik egy, akkor mindenki leteszi a lantot tőle. Ma már rengeteg mindent raknak egy játékba, mert ez az elvárás.

    Sajnos vagy nem sajnos, ez ilyen. Drága és sok idő elkészíteni egy nagy címet, és jobban megéri egy kisebb csapattal felújítást csinálni, de nem hátráltatja a háttérben készülő új játékot.

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák