Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz cyberkind #157726 üzenetére

    Nincs már ötlet. Egyébként meg nem exkluzív szinten nagyon-nagyon jó játékokat kaptunk az elmúlt 4-5 évben. (6-8 darabot)
    Én mindenképpen elengedném a ps4 érát, csak hátráltatja a Ps5-re való fejlesztést.
    Jómagam azon szoktam puffogni, hogy a játékok grafikája/fizika/ai nem éri el sokszor a 2016-os szintet sem, és 30 papír, de még mellé egy nokedli a sztori is. Mindig mindig tele vannak a játékok statikus tárgyak millióival, amire semmi ráhatásunk nincs, semmi interakció nem történik, ha eldobsz egy gránátot, csak lesz egy kormos folt, ezzel szemben egy robbanás már 2004-ben jótékony hatással volt a mezőgazdaságra pl. a far cry 1-ben, és tudom, mindjárt írja pár pállott szájú tóbiás " - dehát az techdemo". igen viszont a Red Faction 1 nem volt az . . .
    Mára meg, van egy műanyag külső, amit csábítóvá pofozgatnak, belül meg nincs semmi, se ai, se interakció bármivel is, mellé szar fizika, gyermeteg gunplay, azt nesze hülyegyerek 25 ezer.
    Még mindig ott tartunk, hogy egy gta v komplexitását sem tudja adni egy sokkal kisebb mappal rendelkező játék, sokkal rosszabb párbeszédek mellett, sokkal rosszabb grafika mellett sem hozza, amit egy 2013-as gta v hoz. A nagy kamu frázisok "- nah majd az unreál 5, nah az majd", hol van ? Hány játékba ? Milyen minőségben ? VICC AZ EGÉSZ. :N

Új hozzászólás Aktív témák