Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz Szabi® #157739 üzenetére

    De a Gollum sem azért szar, mert UE4, hanem mert nem foglalkoztak vele rendesen. Vagy szerinted a Borderlands 3, a Days Gone, az It Takes Two, a Sifu vagy a Hellblade: Senua's Sacrifice szar játékok? Igen, mind UE4, csak olyan fejlesztők kezében, akik értik a dolgukat (vagy mondjuk nem volt akkora kiadói nyomás rajtuk). A GTA Trilogy sem azért lett szar, mert UE4, hanem mert annyira sem figyeltek rá oda fejlesztői és kiadói oldalról, hogy az AI felskálázott textúrákon a szöveget elolvassák és kijavítsák, cserébe egy Tony Hawk's Pro Skater 1+2 megkapta azt a felújítást, amit megérdemelt, minőségi munkát raktak bele.

    Az ütvefúró egy kitűnő eszköz, ha tudod használni és ha arra használod, amire való. Ha ki akarod vele festeni a nappalit, akkor nem az ütvefúró hibája, hogy szar végeredményt kapsz, hanem a tiéd, hogy nem a tudásodnak és a feladatnak megfelelő eszközt választottad.

    Persze az UE széles elérhetősége miatt fogsz találkozni millió ütvefúróval festett nappalival, de erről még mindig a szar kivitelező tehet, nem az eszköz. Vannak fejlesztők, akik bizonyították, hogy az UE kitűnően használható a megfelelő kezekben.

Új hozzászólás Aktív témák