Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Wesder #1678 üzenetére

    LOL vagy nem LOL oltári nagy hülyeséget írtál. te mindig mást hibáztatsz hogy nem jól értelmezi a mondandódat aztán bizonyítékot vársz. vállald fel mit írtál és miért.

    EZt írtad :
    "Ha a dokk miatt mondjuk egy PS4 és Pro közötti erősséget érne el, akkor arra azt mondanám hogy OK."
    LOL és facepalm.

    A Switch TV re köthető konzol , ha TV re kötve használod hálózatról üzemel, úgy van kialakítva, ahol megnő a teljesítménye 20 % kal. és a kontroller is TV üzemódba állítható a hozzá adott átalakítóval. ne beszélj baromságokat és fuss bele állandóan a felesleges hülye vitákba. Olyan vagy mint nálunk a faluba Gyuri bácsi aki hetente megvereti magát a kocsmában.
    Nem értem , hogy miért cseszel szét minden topikot azzal hogy állandóan vita témát generálsz itt is és a ps4 topikban is feleslegesen.Bejárok ide elolvasni napi szinten az infókat de minden nap skippelek 25 hozzászólást amiket te generálsz felesleges vitákkal.
    a Nintendo Switch egy hybrid konzol, pont ugyan annyira kézi ,mint amennyire asztali vagy pont ugyan annyira nem, tök mind, ki hogy értelmezi.
    Ilyenkor az irányítás, a joyconok a működése is, a felbontás, minden klasszikus asztali módba vált, nincs mozgásérzékelés és a két fél joycon ( amik külön is önálló kontrollerek, egy hagyományosként működnek , agép is így kezeli őket. Semmit nem látok benne, amitől ilyenkor ne lenne hagyományos asztali konzol....
    A felhasználótól függ hogy kívánja használni, nem a teljesítményétől hogy a Ps4 és a pro között helyezkedik el..

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák