Új hozzászólás Aktív témák

  • coolrob

    aktív tag

    válasz vorrhess87 #49405 üzenetére

    Hűha, te nagyon el vagy tévedve. Már ne is haragudj de miért kellene a Sonynak különbséget tenni a viszonteladó partnerei között. Lehet itt kis hazánkban a KV több konzolt ad el mint a MM, de világszinten baromira nem ez a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy a KV-ban hónapokkal előre lehetett leadni a rendelést, amelyről rengetegen nem tudtak, hiszen gyakorlatilag mindenhol az volt a kommunikáció, hogy az előrendelés a szeptember 16-i bemutató után indul. Akkor szerinted igazságos arról beszélni, hogy a májusi KV előrendelők hamarabb kapják meg? Minden üzletben (MM, Euronincs stb.) volt ugyanúgy előrendelés, csak ott lezárták őket hamar, mert csak annyit lehetett rendelni, amennyi érkezett a tudomásuk szerint.
    Teljesen nonszenz az egész szituáció, arról nem is beszélve, hogy továbbra sincs olyan érdemi tartalom, ami miatt sietni kéne, és nem érne rá mondjuk nyáron beszerezni a PS5-öt.. Nem véletlen, hogy rengetegen eladták magasabb áron, és várnak egy kicsit..

    A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák