Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz RangerFox #60056 üzenetére

    Nekem talán az 1300.-ik lehetett (komolyan) és ennek alapján bátorkodtam azt írni, hogy soha ennyire mélyen nem kapott el játék, mint a TLOU 2. Nem szeretek újrázni, de a Remastert újra végigtoltam utána hardon, a DLC-t kiplatináztam és most survivalon folytatom. A 2. részt meggondolatlanul eladtam, most újra megvettem, egyértelműen újra akarom játszani. Extrém ritkán csinálok ilyet.

    Így van, mint egy vers! Szerintem abszolút művészi szintű benne a történetmesélés, miközben igen, tudom... egy 19 éves lánnyal sorozatosan emberek torkát vágdossuk. Ellenben ha beleképzeljük magunkat ott és abba a világba, azért máris nem tűnik annyira elképzelhetetlennek, hogy 19 éves túlélőként olyanokat ölünk, akik nagyon kevésért hajlandóak kibelezni bárkit.

    Redditen láttam olyat, hogy volt aki darabokra törte az előrendelésben vásárolt lemezét. Az ilyen ember semmit nem értett meg az egészből és ez valahol ijesztő, hogy odakint van egy rakás ember, akinek az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van 2 méterrel.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák