Új hozzászólás Aktív témák

  • kzoli420

    tag

    válasz Jinxb1rd #63909 üzenetére

    Ha refundoltatni szeretnel jatekot, akkor toltsd le de ne inditsd el az adott accounton. Ha masik accounton jatszod akkor vissza fogja adni a penzt a Sony. Legalabb 5 alkalommal kertem mar igy refundot es minden kotekedes nelkul visszaadtak egytol egyig a penzt.

    Illetve latom a masik kerdesedet is a FIFA-val kapcsolatban. En evek ota igy jatszok, sajnos mikor 10+ eve megkaptam a Ps3at nem volt meg magyar store, ezert amcsi accountot csinaltam. Azon gyujtottem a trofeakat stb, ezert nincs szivem valtani rola. Ellenben ott csak feltoltokartyaval tudok vasarolni, ezert csinaltam egy magyar accountot. Ott van a Ps+ elofizetesem illetve akcios jatekokat ott veszek. Az is van aktivalva elsodlegeskent a PS5-on (illetve az volt a PS4-en is az elsodleges) de a US accountomon jatszok. A legtobb dolog hibatlanul mukodik, azonban van egy mareknyi jatek, aminek a DLC-i nem mukodnek igy cross-account.
    Ilyenek peldaul az Elder Scroll Online, a Division 2, illetve a legtobb jatek ingame currencyje sem mukodik igy.

    [ Szerkesztve ]

    The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan

Új hozzászólás Aktív témák