Új hozzászólás Aktív témák

  • Macccy

    senior tag

    válasz Colossus #80352 üzenetére

    Kritikusan kezelem persze és írtam is, hogy legszívesebben én is fél áron veszek dolgokat. De azt se gondolom - és senki nem hiheti - hogy miközben világ szinten infláció működik, a bérek emelkednek, a kenyér és a koton is többe kerül, addig a videojátékok, amihez kell 200-500 vagy még több fejlesztő, színész, külsős csapat, zenekar, kiskutyafüle és poszter a Time Square -re, azok maradni tudnak $60 áron 15 évig. Az is igaz, hogy az engine csomagok is fejlődtek, de ez akkoris drágul, az EPIC építőszettje sincs ingyen (ezért is fejlesztenek néhányan saját engine-t inkább).

    Na de a játék szempontból a lényeg, hogy ha én kritikusan kezelem és összeráncolt homlokkal nézem, akkor is alaposan meggondoltam eddig is, hogy mikor adtam ki 20 ezret egy játékért és ezután is meg fogom :) És ameddig ez csak a First Party címekre áll, addig éntőlem aztán menjen. Egyébként a reddit-twitter-fbook folyamokban is ez látszik, hogy nem a $70 volt a fő kivetni való eddig sem, sokkal nagyobb port kavarnak az eszetlen döntéseik mint a Tsusima után ez a Forbidden West féle ügy.

    Ez van. Majd elmúlik ez is. Ameddig generáció váltás van és cross-gen belsős játékok jönnek, addig ez fura lesz, de legalább megszülték végre a logikusabb $10 upgrade tweetet.

Új hozzászólás Aktív témák