Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Hell Let Loose

    Én megpróbáltam, tetszett. Játszottam, amennyi időm volt. overall lvl25-ig jutottam, nem sok. De alapból nem ültem le elé játszani, ha csak egy órácskám volt. Mert egy meccs általában 2 órás. És ha nem tudod befejezni, buksz minden progress-t az adott meccsből.

    Viszont tegnap végleg letöröltem. Mert olyan bugok jöttek elő, hogy csak pislogtam. Mikor bedobott a meccsbe, és csatlakozni akartam squad-ba, kiírta, hogy full. És onnantól kezdve semmit sem tudtam csinálni. Csak másik meccset keresni. Volt, hogy ötször kellett új meccset keresnem. Mire leesett, hogy kell várni kb fél percet, mielőtt betölti a squadokat, és utána választani egyet, ahova beférek. Ez a kisebbik gond.

    A nagyobbik azok voltak, amikor egy adott outpost, garrison ki volt választva, hogy oda szeretnék spawnolni. És a játék úgy bebugolt, hogy megincs csak nem tudtam semmit csinálni. Konkrétan lefagyott. Nem jöttem mi lehet az oka. Lehet, hogy pont lerombolták az adott spawn pontot. De kilépni se tudtam a meccsből ilyenkor. Game restart kellett. És amikor ez több mint másfél óra játék után következett be, ott ledobtam a láncot. :(

    A harmadik dolgot félve írom, mert benne van, hogy én nézem be. De szerintem nem. Szerintem nem mindig jól számolja a játék a killeket. Azért mondom, hogy benne van a lehetőség, hogy nincs igazam, mert ugye nem adja be rögtön a kill-t. Ha az ellenfél nem "adja fel" a földön fekve. De volt több olyan szituáció, amikor megöltem több ellenfelet egyszerre, ott maradtam a területen, senki nem tudta őket feléleszteni, még sem kaptam meg a killek többségét. Egész pontosan kétszer meg is figyeltem ezt. Egyszer öt embert lőttem le egy pajtánál. Amiből kettő kill-t kaptam meg. Holott, ott volt az öt hulla! És senki nem szedhette fel őket. A másik alkalommal, három killért, egy lett elszámolva. Direkt néztem percekkel később se írta el a killeket. Mondom még egyszer, lehet, hogy én nézek be valamit, de nekem ez fura volt.

    Ezektől eltekintve, én nagyon élveztem a játékot. Szerintem jó cucc. Kicsit szokatlanul hc ma már, de pont ezért érdekelt. Eleinte szoknom kellett, tanulgatnom. Legtöbbször Officer, és Medic-et játszottam. Jók a pályák, szép a játék, és nehéz. Néhány helyszín kín szenvedés, tényleg nem egyszerű nyerni rajtuk, előre haladni csapatként. Például a téli Foy. Én nem vagyok military megszállott. Például tankokat sem ismerek fel, még talán fegyvereket sem. De az egész körítés nagyon autentikusnak hat. Első pár meccs alatt emlékszem, még nevettem is magamban, hogy hát ez nem azt a "képzeletbeli" WW2-t mutatja be, amit a Battlefield (COD) játékok. Ahol robban minden, rettentő gyors, intenzív cuccok. Nem, itt nyugi van. És instant halál ha hibázol, elnézel valamit.

    Szóval abszolút pozitívan állnék a játékhoz, ha ezek az idegesítő hibák nem lennének. Személy szerint, nekem a nagyon hosszú, általában több mint két órás meccsek sem fekszenek. Egyszerűen nincs időm rá hétköznap, ezért csak hétvégén tudtam érdemben játszani a játékkal.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák