Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz RangerFox #89980 üzenetére

    Mar en magam sem ertem, ki, hogyan ertette, de a lenyeg meg egyszer: nem csak gameplayt/vegigjatszast akarok rola nezni, hanem alapvetoen vegig szeretnem jatszani, ... de attol meg, hogy elore tajekozodom egy-ket dologgal kapcsolatban, hogy esetleg ne szopassam magam egy hetvegen keresztul egy bossal, mire kitapasztalom, hogy mukodik, attol meg "nem maradok le" semmilyen elmenyrol es magam kell ugyanugy megkuzdenem mindenkivel, kvazi nem leszek ugyesebb, ha nezek gameplayt - marpedig ehhez a rougelike jatekhoz az kell; jokora adag ugyesseg.

    Ahogy pl. a Hades-t sem fogom hamarabb vagy fel szemmel vevigjatszani, mert ott is vert kell izzadni, mire mindent megcsinalsz es vegigjarod az utad, csak teszem azt, egyik-masik bossnal nem idozol el sok orat, hanem mar tudod milyen mechanizmust alkalmazz, amivel egyaltalan eselyed van ellene.

    ... de meg majd eldontom mi legyen. Legfeljebb csak akkor lesek bele par YT videoba, ha nagyon elakadok (amugy kb. itt is rengetegen kerdeztek es adtak tanacsot, hogy melyik helyszinen, mi merre es mi a jo taktics :K - nincs ezzel nagy baj szerintem).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák