Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    válasz .LnB #103397 üzenetére

    Tömören a véleményem róla: a GT7 nem kiváló, de ebben a műfajban ennél jobbat még nem láttam. Pedig tényleg sok dolog nem tetszik, kezdve a körítéssel, a retro kezelőfelülettel, az ostoba menükkel. Nem tetszik a tükröződések minősége, az autók steril beltere, nem tetszik az esőcseppek fizikája, némelyik autó hangja egész fantasztikus, másé meg max középsz*r. Igazából a tartalommal és autókínálattal se vagyok teljesen kibékülve, de mindez persze bővülni meg javulni fog, erre pedig a Sport története garancia. Talán emiatt is bizakodóak sokan, és emiatt adtak végül magas pontszámokat a játékra. Nem a mostani állapota miatt, hanem amilyen állapotban lesz mondjuk 1 év múlva.

  • Sundesz

    őstag

    válasz .LnB #103397 üzenetére

    A külső nézetet simán be lehet lőni jóra, azzal tolom, pedig a GT5-ben hánytam tőle. Szerintem az autók kidolgozottsága és a bevilágítás a legjobb az iparban. Forza 4-től kezdve minden résszel játszottam, de a single rész számomra egy unalmas valami.

    A GT 5 (platina is lett) és 6 csalódás volt nekem is, előtte nem játszottam egyel sem. Úgy voltam vele, ahogy te, mire fel a hype. Aztán a GT Sport nagyon megtetszett és ez igaz a GT7-re is. Változatos a single rész azáltal, hogy van jogsi, mission, GT cafe. Próbálsz mindent aranyra megcsinálni, a jogsiknál minél jobb időt elérni, hogy a barátlista élére kerüljek. Aztán a fotómód szintén legjobb szerintem.

    Grafikailag egy dologba tudok csak belekötni, mégpedig a pályáknál bizonyos nagyobb felület textúrái azt a tipikus ismétlődést mutatja, ami gáz. Ettől függetlenül ez a legjobb GT nekem.

    A Forza nekem inkább a Horizon. A Forza Vista amúgy nagyon fasza pl.

    Hörcsög Powa'

Új hozzászólás Aktív témák