Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wesder

    félisten

    válasz keIdor #133673 üzenetére

    Ha csak az akku miatt vettèl Elite 2-t, akkor elèg lett volna helyette egy Play & Charge Kit is. Az pontosan ugyanúgy működik mint a beèpített akku. Ha a többi extra is kellett, akkor viszont jól döntöttèl.

    Èn jobban örültem volna ha elemes a DualSense, mert nekem a hosszú üzemidő fontosabb. Igazából persze egyik sem jobb a másik megoldásnál csak az egyèni preferenciák teszik azzá.

    I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

  • lo_jo

    senior tag

    válasz keIdor #133673 üzenetére

    De ez az, hogy nem kell elem, az is csak egy lehetőség.

    Lehet mezei AA akku saját töltővel, de van gyári charge and play kit és 3rd party, akár dokkolós akksi is. Én is vettem a Series kontroller árának negyedéért egy 2 darabos Venom pakkot 3m Y kábellel, így ha le is szolgálná valami miatt az idejét az akksi, nem kell szétszedéssel, rendeléssel összerakással és természetesen várakozással szórakozni, hanem akár a fiókból bepattintom valamelyik pár Duracellt, csak kihúzza, amíg megjön a netről rendelt következő adag. Az akksiknak van saját USB-C csatlakozója, így "csupaszon" is tölthetők. Amíg játszok, addig a másik lóg a töltőn, amikor kell, akkor meg bruttó 12 másodperc alatt cserélem. A lényeg itt a szétszedés, buherálás és várakozás nélküli csere, ami tényleg könnyen és kényelmesen megoldható.

    Telefonoknál még indokolható a beépített akksi a vízállósággal, de a kontroller esetén szimplán csak arra játszanak, hogy a fizika jelenlegi állása szerint úgyis letérdel és akkor az átlag nem szerel, rendel, vár, hanem bemegy a boltba és vesz egy újat.

Új hozzászólás Aktív témák