Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • homerhamm

    addikt

    válasz ProEvoFan #138301 üzenetére

    Ha jót akarsz magadnak, és az idegállapotodnak akkor nem játszol az Unbounddal. :DDD

    Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

  • lo_jo

    senior tag

    válasz ProEvoFan #138301 üzenetére

    A Horizon Chase Turbo már túl árkád, az szó szerint a játéktermi időket idézi, nosztalgiázni vágyóknak jó lehet, nekem már "sok". A Wreckfestet azért szerettem, mert nagyon jól elkapta a FlatOut féle roncsderbit, csak nem olyan szarul, mint a 2-3-4. Tény, hogy a FH sorozat letarolta az arcade vonalat, teljesen jogosan, iszonyat élvezetes irányítással és alapvetően gagyi, de a stílushoz tökéletesen illő fizikával. Ha akarsz, elmerülhetsz a tuningban és a beállításokban, de közben meg pár klikkel letöltheted mások tuningját és csak versenyezned kell. Ja meg persze megmutatták, hogy a live service csinálható nagyon jól is. Olyan etalon lett, mint a NFS a hőskorban. Egyébként én a Burnout Paradise Remastered-et említeném még az élvezetes arcade játékok között. Agyatlan fun, sebesség, törés-zúzás, open world, mi kell még? Jó lenne, ha jól sikerülne a TDU Solar Crown, mert van egy varázsa az 1:1 térképnek, de nagyon félek, hogy elcseszik a kaszinós mikrotranzakcióval az egészet. A TDU1 a mai napig előkerül nálam PC-n, kategóriájában az is etalon volt. A Crew-ról és a Heatről inkább nem írok semmit, nekem borzalom mindkettő.

    A GT7 meg tényleg az a játék, amiben bőven van hiba, kínszenvedés a menürendszer (a verseny előtti race shop már javított egy kicsit rajta), még mindig iszonyat mennyiségű exploit van a tuningnál, nagyon gyenge az AI (és még szerintem csal is, durva rubberbanding van néhány versenyen) de a simcade autózást nagyon jól hozza. Van pár trükkje, pl. nem a single player kontent az erőssége, az gyakorlatilag csak felkészít az online versenyekre, ott lesznek igazán jó csaták. Persze mint minden online versenyben, itt is lesznek hülyék, direkt szemét ellenfelek, stb, de egy szint felett jóval több a fair versenyzés, mint az aggresszív kismalac "kuss így szoktam leszállni elfordulni" szituációk. A másik nagy trükk: let it go, nem kell OCD-s hozzáállással mindig minden autót kigrindolni, úgysem fogod használni a legnagyobb részét, cserébe ha folyamatosan játszol és a jó online versenyek közé beraksz "pihenésképpen" egy farmolós fél órát, akkor sosem leszel kredit hiányban. Én most épp "leapadtam" 90m környékére, de ez a daily-k közé néha beiktatott Sardegna vagy Tokyo körök után újra 100 felett lesz elég gyorsan.

  • .LnB

    titán

    válasz ProEvoFan #138301 üzenetére

    Az a Wreckfest értelmesebb fizikájú játék komolyan, mint bármelyik Grid, meg Drit 5, WRC, NFS ésatöbbi.. :U Sőt, utóbbiak nekem nem is számítanak autós játéknak. Kartondoboz fizikájú hulladékok. ;] ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák