Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wesder

    félisten

    válasz Elderath #164028 üzenetére

    "Jobb hw ezen segít, pont"

    Ezt úgy hívják hogy PC. Lehet hallottál már róla.

    I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

  • ripla

    őstag

    válasz Elderath #164028 üzenetére

    Lesznek későbbi játékok úgy érzed? :) Egy olyan érában, ahol erre az évre már megmondták, hogy senki ne várjon tőlük nagy címeket, mert nem lesznek? Ez azért egy elég gyatra hozzáállás egy olyan divíziótól, amelyik játékokat készít és már az év elején közli, hogy idén semmit nem kaptok ami nagy költségvetésű és jól néz ki. Tényleg így akarnak több ügyfelet szerezni?
    A jobb hardver min segít? Továbbra sincs igazi nextgen játék a hardverhez, még pletyka szinten sincsenek ilyen fejlesztések, még a mostani géphez is csak a fentebb említett 2 exkluzív játékot tudom mondani ami fullosan kihasználja, ezek viszont a mostani gépen is tökéletesen futnak, tehát továbbra sem értem minek egy erősebb kiadású hardver a nem létező nagy semmihez.
    Nem lenne ésszerűbb inkább a kód optimalizálását megtanítani a fejlesztőknek, és a hardver gyártásra szánt pénzt, időt és erőforrást a végletekig csiszolni és majd 3 év múlva kijönni a következő generációval? Csak egy ötlet.
    Ez az év már kiesett a fentebb vázoltak alapján, tehát jövő ilyenkor ott fogunk tartani, hogy lett egy erősebb hardver, eltelt 4 és fél év, és még mindig nem kaptunk olyan nextgen címeket, amit meglátva tömegek rohannának az üzletekbe, hogy lerabolják a PS5 készleteket. De még ha kapnánk is, addigra már szinte teljesen kihunyna a láng, mert mindenki a következő generációt várná, vagy csak simán csalódott a Sonyban, köztük én is.
    Szerintem borzasztóan rossz ütemben csinálják. Új konzol megjelenésre legalább 5-6 darab fullos gépizzasztó játékkal kellene előállni, és utána minden évben hozni legalább 2 hasonlót. De ez, hogy 3 és fél év után átlag 4 havonta kapcsolom be a gépet, ennél rosszabb reklámot egy cég sem akarna magának...

    #164034megyer11
    Köszi.

    #164037TBT
    Ha lesz PS6, biztos hogy megvárom vele a generáció végét, és majd akkor döntöm el hogy adok-e érte pénzt és lesz-e hozzá legalább 7-8 olyan játék, ami csak a konzol miatt érdekelne.
    PS4-em volt, csak az exkluzívok miatt vettem meg, imádtam, a PS5 csak azért kellett mert elvakított engem is a hype, de itt már jött is a hidegzuhany, mert az első félévben egyszerűen alig volt rá olyan játék, amit érdemes lett volna megvenni, még most se nagyon van.
    A következő generáció nem lesz első napos vétel... kivéve ha meglepnek és day 1 adnak mellé legalább 5-6 olyan játékot, amivel el AKARJÁK adni nekem a hardvert. Bár erre mondjuk semmi esélyt nem látok, mostanában mintha inkább arra játszanának, hogyan lökjék el maguktól a vásárlókat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák