Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz ripla #165318 üzenetére

    A Pro hogy mennyire lesz jó és mennyit fogsz számítani a benne lévő plusz az a jövő zenéje. Több dologtól is függ, már egy halom példa le lett itt írva. Te gyárthatsz hozzá elméletet, dobálózhatsz olyannal, hogy meg kellene tanulni programozni, stb ettől ez még csak egy vélemény lesz a sokból. Ez a Te véleményed. Leírhatod, elolvassuk, valaki helyesően fog bólogatni, és ha melletted állna még a válladat is megveregetné, viszont lesz olyan, aki nem fog egyet érteni veled.
    Én csak arra hívnám fel a figyelmed, hogy írhatsz Te bármit, tarthatod Te szellemi fogyatékosnak azt, aki várja a PS5 Pro-t, attól az még jönni fog és lesz aki meg fogja venni és lehet lesz aki azt fogjam mondani majd, hogy megbánta és nem kellett volna, de lesz olyan is, aki azt fogja mondani, hogy megérte megvenni.
    Kérlek jelezz vissza, hogy érted-e, vagy menjek bele abba mélyebben, hogy mennyire nincs közöd ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét. Köszi.

  • Moby

    addikt

    válasz ripla #165318 üzenetére

    "Maguk a fejlesztők mondták, hogy 30 fps-nél többel nem fog menni, mert nem tudják megoldani."
    Nos, ilyet a fejlesztők a valsógában nem mondtak. Annyira nem mondtak, hogy egy ilyen kijelentés egyszerűen nem is igaz. A DD2 simán megy 30fps felett is, néha ilyen 50-ekkel is képes, annyira, hogy az az első nagyobb update-be tették bele, hogy le lehessen limitálni 30-ra, hogy ne ugrabugráljon. Az más kérdés, hogy nem megy 60-al, vagy közel 60-al sem, sőt, néha még 24 is képes, de ilyet, hogy nem megy 30fps felett ilyen soha senki nem mondott. Pontosan azt mondták (azt mondta a rendezője), hogy konzolon nincs limitálva a framerate, 30 körül, és afelett fog menni.
    Ezért írtam korábban azt, amit Amikor tényekről beszéltek minden ilyen esetben, akkor nem tényekről beszéltek, hanem a saját véleményetekről. Olvastok cikkeket, újságírótól, hozzáteszitek a saját gondolataitokat, majd azt probáljátok más szájába adni, és másokon számonkérni.
    Tanuljunk meg együtt meg különbséget tenni, a tény, és a vélemény között. Nem könnyű dolog.

Új hozzászólás Aktív témák