Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz zkxdn #53434 üzenetére

    Ha ez cinizmus, és nem kotekeskeppen, de akk megtudod mondani mitől olyan rossz dolog a gamepass? Valoban orbitális tragédia h havi 4k-ért jatszhatsz egy halom, köztük jópár AAA-s címmel, köztük olyannal is, amiért nem adnál ki pénzt.

    Volt ps plussom anno még a prohoz, de én annyira nem voltam a kinálattól elájulva, ami kellett megkellett venni.

    Én egyszerű laikus vagyok, ps4prom volt, majd lett egy series x-em amit árán eltudtam adni decemberbe bizván h lesz lassan (értem ezalatt a belátható időt) ps5 (ami nem lett igy jol felbaszva magam lemondtam az összes előrendelésem, csak h itt jol megszakértsék mit miért csinálok) majd ujra vettem egy series x-et, amit már egyáltalán nem bánok. Nekem a gamepassal tökéletes, a konzol kinézete és mérete is OK (nekem a ps5 nem tetszik de ez nyilvan szubjektív).

    Egyvalamiért b*ssza csak a csőröm a ps5 hiánya, h van pár játék amit megvettem de kb el sem kezdtem anno pl. Rdr2, igy meg kuka, vagy ha elő akarnám szedni, ujra megkell vegyem. De azt azért nehéz elvitatni exkluzivok ide vagy oda, h a gamepass egy kurva jó opció olyan hobbijátékosoknak mint én vagyok. Legalább a jó dolgokat ne vitassuk el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák