Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totalwarrior

    tag

    válasz Mike #75810 üzenetére

    Úgy látom nálad is, és másoknál is itt a fórumon dolgozik keményen mókoskerékben az a bizonyos egér, hogy megmagyarázza miért jó az amit gondol, ahelyett hogy a tényeket nézze.
    Amik pedig a következők (nekem van XSX és PS5 is)

    - Én jó játékokkal szeretek játszani (végsősoron gondolom mindenki azért vesz konzolt hogy játszon), legyen az Nintendo (csak a Monster Hunter Rise miatt vettem egyet) Xbox vagy PS. Sajnos persze ha valami zseniális játék érkezik Xboxra akkor azt lerendezik az emberek annyival hogy nem érdekel, de ha valami új PS exkluziv érkezik úgy hogy az van a polcon, akkor atyauristen. Gondolom a Starfield is lehet majd akármilyen jó, akkor is ez lesz, de ha PS-re jönne, és tényleg olyan lesz mint amit mindenki vár, akkor a Sony mennybe menne.

    - Már csak azért megéri mind a kettőt tartani, mert mindig lesz hogy valamit az egyiken olcsóbban kapsz meg mint a másikon. Így előbb vagy utóbb visszahozza az árát. Ez a GP miatt különösen igaz, lásd pl Outriders példája és még sok ilyen lesz (tudom ezek a játékok pont nem érdekelnek).

    - Jelenleg az SX kiforrottab, felhasználóbarátabb, és nem utolsósorban erősebb, ezért third party játékokat megéri azon játszani. Nem beszélve a VRR-ról. (PS-en mondjuk tényleg felesleges a 30 vagy 60 FPS-en lockolt FPS miatt). Ha pedig DolbyVision is lesz, akkor sokszor le fogjuk tenni az állunkat. (Tudom, neked bőven elég az SDR is vagy a HDR).

    Persze senki nem akarja megmondani hogy mit csináljál, de ahogy 3l1t3 is írta, ez a szemellenzővel járás egyszerűen butaság. Sajnos cégek élnek meg ebből, lásd csak Iphonet veszek, mert mindig is az volt. Tök mindegy hogy fele annyiért kapsz ugyanolyan vagy jobb telefont már. Bármit tervez venni az ember, mindig utána kéne nézni hogy adott pillanatban mi a piaci választék, azokról mi a vélemény stb, ezt főleg elektronikai cuccokra értem most.

    És ezeket a sorokat úgy írom, hogy mindig is Play Stationom (1,2,3,4) volt. De pont azért mert már én sem vagyok gyerek, igen is mérlegre tudom tenni elfogultság nélkül mind a kettő előnyét és hátrányát. Ahogy írtam a kettes pontban, már színtiszta gazdasági megfontolásból is megéri, ha van mind a kettő hosszútávon.

Új hozzászólás Aktív témák