Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hatragyi

    tag

    Sziasztok,

    Family Management probléma.

    Pár hetes PS5-öm van, hozzá lett adva az én accountom PS Plus-al, mint Family Manager, megfelelő privacy beállításokkal.
    A két gyerkőcöm alám van rakva, mint gyerekek, csináltam nekik PS accountot, be vannak jelentkezve, privacy megfelelően beállítva (8 éves korral regisztrálva). A PS5-ön be tudnak jelentkezni, látszódnak a nekik való játékaim, a többi "lakatos".

    A saját és a gyerek böngészőbeli beállításiról csináltam pár screenshot-ot, bár mind a konzolon, mind a webes felületen próbálkoztam mindenféle beállítással.
    A saját profil és ebből a gyerekek: [link]
    Az egyik gyerek profiljába bejelentkezve: [link]

    Kollégámnak adtam el a PS4 Pro-mat, nem volt még neki, csinált magának account-ot, ott is van gyerek. Kollégám lett a Family Manager, a gyereknek szintén 8 éves korú accountot csinált, mindenki be van lépve, a megfelelő játékokat látja a gyerek.

    Mindketten számítógépen, böngészőben hoztuk létre a profilokat a gyerekeknek, és állítottuk is be, majd a gépeken beléptettük őket, és befejelztük a beállításokat, amire még szükség volt.

    A probléma:
    Az én profilomból a PS5-ön nem tudom megkeresni a gyerekeimet (az android-os PS App-bólsól sem), hogy barátnak jelöljem őket. A keresőben a teljes, pontos ps nevet bírva sem találja meg őket.
    A gyerekeim profiljaiból a PS5-ön megtalálnak engem rám keresve, és barátnak is tudnak jelölni, viszont egymást már nem tudják megkeresni, nem hoz találatot a pontos névre sem.
    Viszont ha már mint barátok valamelyik gyerek profiljából engem, mint barátot megnéz, és megnézi a barátaimat, akkor ott már barátnak tudja jelölni az egyik gyerekem a másikat.
    Én a gyerekeket közeli barátként tudom jelölni, de egy felugró ablaban kiír egy problémát, régi rendszerrre, vagy rossz beállításra hivatkozva.
    A gyerekek egymást nem tudják közeli barátnak jelölni, nincs is ilyen opció.
    A gyerekek profiljából a Friend Requests próbáltam Anyone-on is, úgy sem működik. A screenshot-oknál Friends of friends-re van állítva.

    A kollégám a PS4 alatt a barátok keresésénél simán megtalálja a gyerekeimet, és barátként tudja jelölni őket.
    A kollégám gyerkőce a PS4-en szintén megtalálja őket is, engem is és barátként tud jelölni mindenkit.

    Miért lehet a fenti probléma? Ez PS5 specifikus dolog? Akár szándékosan van így? Az én, a gyerekeim, a kollégám és a kollégám gyerekének account-ja, privacy-ja teljesen hasonlóan van beállítva.

    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák