Új hozzászólás Aktív témák

  • whbear

    senior tag

    válasz Bucek01 #1921 üzenetére

    A Zello nyílt rendszer, mármint nem a Zello Work hanem az ingyenes. A PoC rádiózás esetén nem az amatőrszempontok érvényesülnek. Itt van egy kommunikációs igény amire rá szabod a megoldást. Nálam pl. a családi kommunikációt oldottuk meg 8 kliensen PoC rendszerrel a VoIP helyett, mert gyorsan el lehet érni akit keresel, tudsz egyszerre csoportnak is beszélni, üzenni, pozíciót tudsz nézni, oda egyszerűen utat tervezni és a video PTT nem tűnik nagy ötletnek de a mindennapokban nagyon hasznos.
    Ha ismered a műszaki alapjait akkor nem vészes összegből ki lehet hozni. Meglévő Androidon is működik, lehet optimalizálni a klienst és nem fogyaszt sokat. Viszont ha csak használni akarod akkor ajánlanám pepe997 ft. megoldását én ismerem és nagyon korrekt, bátran bele lehet vágni. Főleg PoC rádióval amit az ft. ajánlott lesz teljes értékű a megoldás.
    Szerk: Zello-ra nem lehet komoly szolgáltatást alapozni. Van hogy megáll vagy túlterhelt a szerverük és nem lehet csatlakozni. Valamint ki tudja mi a sorsa a szerveren rögzített adatoknak.
    Adó vevő hatótáv korlátozott. Valamint mindenki hall mindent.

    [ Szerkesztve ]

    Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM

Új hozzászólás Aktív témák