Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mckay

    aktív tag

    válasz martonx #12011 üzenetére

    Igen, igen, igazatok van, nem most indult az adatvédelem.
    ;]
    De egyébként itt nem smucigság van, hanem egyszerűen nem is gondolt rá a cégnél senki. Ugyanis nagyon sokat figyeltek/költöttek az elmúlt időszakban is ilyenekre, a mi szerveroldalunkon ez meg is van csinálva, bármilyen igénylésre tudunk törléssel reagálni, és amúgy is törlődik a törvényben írt időszak után a személyes adat.
    :C
    Csak ez az egy apróság, hogy nekünk van egy olyan vastagkliens szoftverünk (aminek az alapötlete szerintem meghaladott), hogy a számunkra rendelést feladó cégek a saját számítógépükön a rendelésfeladó programjaikban is gyűjtik az előzményeket, no ez nem esett le senkinek. Ezt a progit hat éve csináltuk, és kiemelem: részünkről offline!, nem férünk hozzá, nem is tudjuk mi történt vele a partner gépén. Csak úgy ott van, és persze mind a mai napig használják, és küldik be vele a megrendeléseket. De mi nem tartjuk karban náluk!
    :W
    És most, hogy valaki kérte az őt érintő adatok törlését, és mi ezt ügyesen meg is tettük szerveroldalon, na most esik csak le a tantusz, hogy az idegen kft számítógépéről, amelyik beküldte a rendelést, vajon ki fogja törölni? Egyáltalán, megvan még az a számítógép, vagy múl héten kidobták? Vagy pl. újratelepítették rajta a rendelőprogramunkat, és most nincsenek is benne a előzményadatok?
    :P

Új hozzászólás Aktív témák