Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz kalman87 #595 üzenetére

    251c-t ne vegyél, amint rákötsz bármit HDMI-n keresztül, kifogy a RAMból és mindenfél egzotikus hibákat fog generálni, sima 251-et vegyél, meg bele legalább egy 4GB LPDDR3 notebook RAM-ot

    az első konfigurációt nem tudod a tv-n elvégezni, kell egy másik számítógép hozz, arról tudod hálózaton keresztül, utána, mikor a megflelő dolgokat már beállítottad, nem kell külön eszköz, maximum egy későbbi hibaelhárításnál.

    torrent megy bármitől függetlenül, a eltöltött dolgokat le is tudod játszani rögtön KODI-n keresztül. azért egy asztali gép teljes kiváltása kissé merész ötlet, nekem pl. a billentyűzetkiosztások kezelésével még mindig vannak gondjaim, de böngészés közben is futottam már bele olyan dolgokba, amik nem igazán úgy mentek, ahogy kellett volna.

    ha nem kell RAID, meg sok HDD, meg nagy tárhely, akkor inkább vennék valami Gigabyte Brix szerű mini PC-t, fel rá egy Linux Mint, Ubuntu, vagy ha csak média lejátszás kell, akkor OpenELEC és hadd szóljon. ezek a gépek még mindig inkább adattárolási funkciókra vannak kitalálva, mint szórakozatóelektronikai célra. mondjuk az is igaz, hogy ha akarsz, rakhatsz a TS-251-re is bármilyen OS-t, mert ugyanúgy bootol, mint egy számítógép, de ha már nem a gyári rendszert akarod használni, felesleges ezt venni.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák