Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Szerintem, hozzanak még vagy száz szabályt, mert nem elég életszerűtlen és követhetetlen már így is minden.

    Az a nagy büdös valóság, hogy aki először érkezik, amikor egy szabályozatlan piacot talál magának, az fog tarolni. És utána ahogy egyre nyakatekertebb szabályokat hoznak, úgy lehetetlenítik el egyre jobbaz azt, hogy más konkurens lehessen.

    A nagy cégeknek ügyvédi csapatra több jut, mint a konkurencia teljes költségvetése.

    Szabványosítás lehetne sok esetben megoldás, szakmai alapon. Érdekes módon, ha a nagyok azt mondják, hogy oké, legyen szabványos megoldás, ami mindenkire - rájuk is - ugyanúgy vonatkozik. Ekkor hirtelen mindenki sírni kezd a parvonalról, hogy az nem jó nekik, mert ők a zavarosban akarnak halászni.

    Mint amikor beindult a hiszti amiatt, hogy a nyomkövetési azonosító kikapcsolható legyen a készülékeken. Persze, mert nem a követés a bajuk, hanem az, hogy nem ők keresnek a követésen. Ugyanígy volt a frissítések kapcsán is, hogy eu perre ment a samsung, hogy a google ne kényszerítse ki azt, hogy csak x éven át történő frissítés vállalása esetén lehessen google szolgáltatás a készülékre előtelepítve. Általában csak mondvacsinált kifogás, amikor bármelyik cég a felhasználók érdekére hivatkozva sír, valójában ők akarnak valamin spórolni vagy éppen pénzt keresni úgy, hogy nekik szabadjon de a másik cégnek ne szabadjon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák