Új hozzászólás Aktív témák

  • Brutforsz

    aktív tag

    Elolvastam a frissített cikket és a minisztérium honlapján található dokumentumszerűségeket is.

    Nincs kedvem bogozgatni az ügyet, nem is az én feladatom, de annyit azért megjegyzek, hogy itt (pl. a minisztérium kommunikációjában) jócskán összekeveredett a Campus program és a közigazgatási intézmények szoftverellátása.

    Utóbbi esetén az általam talált netes források szerint nincsen szó az állam és Microsoft közötti megállapodásról, hanem Microsoft szoftverlicenszek közbeszerzése történik (ez a különbségtétel nem szőrszálhasogatás).

    Itt a Csatolt dokumentum(ok) rovatban például megtalálható „a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények által korábban beszerzett Microsoft szoftverlicencek bővítésére, kiegészítésére, meghosszabbítására, verzió-követésére, cseréjére, valamint új szoftverlicencek beszerzésére és kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére” tárgyban született, 2011. február 15-ig érvényben lévő, nettó 18 Mrd forint becsült összértékű keretmegállapodás (tervezete, de feltételezhetően ez a végleges, csak elmulasztották lecserélni a dokumentumot) a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság és három beszállító között.

    Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Új hozzászólás Aktív témák