Új hozzászólás Aktív témák

  • E.Kaufmann

    addikt

    válasz Sanya #8 üzenetére

    Akkor miért nem buknak le? Ha meg kiskaput használnak, akkor vagy csukják le, vagy le kell nyelni a békát, mert EU tagállam vagyunk (még).
    Engem akkor vesztettek el a szolgáltatói telefonok (jó régen), mikor a kedves szolgáltatók csesztek a szolgáltatófüggő készülékekre engedélyezni a frissítéseket. Tudom, azóta sokminden változott, és egyszer még engedtem a csábításnak, mert gyorsan kellett olcsón okosteló (böngészés és netrádió).
    Ez egy Lumia 435 volt a T-től, amit tényleg akciósan adott Dominóval (2015, 15ezer Ft, szvsz pont annyit ért, de azt nagyon megérte a fél gigás noname régi droidos telókhoz képest, azon az árszinten) .
    Amúgy röhej volt, hogy a Tesco üzletsorán a Telekomnál sokkal drágább volt (ahol először néztem), mint a Tesco műszaki osztályán, valamint olyan szépen benyelte a vodás és telenor-os kártyákat is, hogy öröm volt nézni, ezen felül a frissítésekkel se problémázott. Szerintem azzal a készülékkel a T a plusz dobozoláson kívül semmit nem tett, szerencsére. Azóta úgy hallom már más készülékeket se nagyon rontanak már el a szolgáltatók semmivel, de már csak webshopos független telókat vettem azóta

    Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Új hozzászólás Aktív témák