Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagyon jóóóóó! :R
    Egyre több és több hirdetésen vagyok túl és egyre több tapasztalatot szerzek. Rengeteg baj van a hirdetésekkel/hirdetőkkel, legalábbis szerintem. Van amiben egy két szó van, egy deka kép sincs. Jó esetben ott van egy netes pikcsör a cuccról, de az sem olyan hanem kék színű stb..
    Én ha feladok valamit akkor egy rakás képpel teszem, mert azt gondolom szeretné látni a másik fél a terméket, ha az olyan értékű tárgy, de kérésre küldök bármiről videót is 640*480-ba 30fps-el 5 centiről, mert nincs rejtegetni valóm. Sokszor van az, hogy könyörgök pár fotóért ami végül homályos kakik. Nézzétek meg a hirdetett gépem képeit, 4MP 5 centiről, próbálj meg belekötni az állapotába, nem tudsz. További dolog amit imádok az a következő privát üzi: "Meg van még a gép?" Én nem tudom az a szia vagy böff hiányzik! Legutóbbi kolegának címeztem ezt! A foglalós dolgokat épp az éppen aktuális gépem hirdetése óta elfelejtem, ezért nem tudtam eladni pár hónapja. Tanul az ember gyerekek! :R Ha rágózik a kolega telefontba és közömbös szerintetek milyen stílust veszek fel? Ma ütöttem nyélbe egy üzletet úgy, hogy két ember kellett hozzá és érdekes módon működött a dolog. Amint megérkezett a pénz a célszemélyhez már repülnek is a pirosak.
    Olyan is van amikor a hirdető nagyon laza és nem érdekli semmi, nagynehezen nyélbe ütöm a dolgot mag van beszélve a tali, persze van para hogy ki és mi jön el, aztán kellemes csalódás. Ismerek itt pár ilyen illetőt akitől nem kell félni csak ők ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák